Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Tiltul: Cerere Helper [Sectiunea: OneBlock]

Recommended Posts

Posted (edited)

Prenumele tau: Adrian Mihai
Cu ce nick-uri joci pe server: AdiMaster2023
Varsta: 17
Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani):5050824
Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Aș dorii acest grad de helper, pentru că chiar mi-ar plăcea să ajut playeri care sunt luati de bullying-ul de alți playeri

Discord (Obligatoriu) : AdiMaster2023#2129 (numa ca nus pe srever, ca nu merge invite-ul, spune ca este expirtat sau nevalid)
Ai citit regulamentele? : Da, am citit regulamentul
Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): 8 ore 30 minute(aproximativ) (am pus poza, dar de pe PC, și vad ca pa telefon nu vad iconița cu captura pusă)

Poza cu voturile pe sectiune (/vote): (și la asta am făcut poză, tot făcut de pe PC, și pe tel nu apare iconița) 7 voturi am
Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?(Dimineata / Seara / Amiaza): Seara

Edited by AdiMaster2023

Posted (edited)

Prenumele tau: Adrian Mihai
Cu ce nick-uri joci pe server: AdiMaster2023
Varsta: 17
Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani):5050824
Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Aș dorii acest grad de helper, pentru că chiar mi-ar plăcea să ajut playeri care sunt luati de bullying-ul de alți playeri

Discord (Obligatoriu) : AdiMaster2023#2129 (numa ca nus pe srever, ca nu merge invite-ul, spune ca este expirtat sau nevalid)
Ai citit regulamentele? : Da, am citit regulamentul
Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): 8 ore 30 minute(aproximativ) (am pus poza, dar de pe PC, și vad ca pa telefon nu vad iconița cu captura pusă)file:///C:/Users/Asus/Videos/Captures/Minecraft_%201.19.4%2027.05.2023%2014_46_01.png (trb copiat adresa linkului si bagat in URL)

Poza cu voturile pe sectiune (/vote): (și la asta am făcut poză, tot făcut de pe PC, și pe tel nu apare iconița)file:///C:/Users/Asus/Videos/Captures/Minecraft_%201.19.4%2027.05.2023%2014_47_52.png (la fel)
Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?(Dimineata / Seara / Amiaza): Seara

Este nou, sper sa mearga acestea, ca de inserat nu prea stiu cum si mai sunt si de pe opera

Edited by AdiMaster2023
Fiindca nu se pun imaginile

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...