AdiMaster2023 Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) Prenumele tau: Adrian Mihai Cu ce nick-uri joci pe server: AdiMaster2023 Varsta: 17 Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani):5050824 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Aș dorii acest grad de helper, pentru că chiar mi-ar plăcea să ajut playeri care sunt luati de bullying-ul de alți playeri Discord (Obligatoriu) : AdiMaster2023#2129 (numa ca nus pe srever, ca nu merge invite-ul, spune ca este expirtat sau nevalid) Ai citit regulamentele? : Da, am citit regulamentul Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): 8 ore 30 minute(aproximativ) (am pus poza, dar de pe PC, și vad ca pa telefon nu vad iconița cu captura pusă) Poza cu voturile pe sectiune (/vote): (și la asta am făcut poză, tot făcut de pe PC, și pe tel nu apare iconița) 7 voturi am Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?(Dimineata / Seara / Amiaza): Seara Edited May 26 by AdiMaster2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiMaster2023 Posted May 27 Author Share Posted May 27 (edited) Prenumele tau: Adrian Mihai Cu ce nick-uri joci pe server: AdiMaster2023 Varsta: 17 Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani):5050824 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Aș dorii acest grad de helper, pentru că chiar mi-ar plăcea să ajut playeri care sunt luati de bullying-ul de alți playeri Discord (Obligatoriu) : AdiMaster2023#2129 (numa ca nus pe srever, ca nu merge invite-ul, spune ca este expirtat sau nevalid) Ai citit regulamentele? : Da, am citit regulamentul Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): 8 ore 30 minute(aproximativ) (am pus poza, dar de pe PC, și vad ca pa telefon nu vad iconița cu captura pusă)file:///C:/Users/Asus/Videos/Captures/Minecraft_%201.19.4%2027.05.2023%2014_46_01.png (trb copiat adresa linkului si bagat in URL) Poza cu voturile pe sectiune (/vote): (și la asta am făcut poză, tot făcut de pe PC, și pe tel nu apare iconița)file:///C:/Users/Asus/Videos/Captures/Minecraft_%201.19.4%2027.05.2023%2014_47_52.png (la fel) Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?(Dimineata / Seara / Amiaza): Seara Este nou, sper sa mearga acestea, ca de inserat nu prea stiu cum si mai sunt si de pe opera Edited May 27 by AdiMaster2023 Fiindca nu se pun imaginile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted May 27 Admin Share Posted May 27 Cererile editate nu se ia in considerare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts