DanielMD Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) 1. Numele tau din joc: Daniel_M_D 2. Numele jucătorului reclamat: daniel234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Spawn acordat aiurea, spam in /msg 4. Martori: Eu 5. Sectiune: Oneblock 6. Dovezi - Poze: 2 minutes ago, DanielMD said: Edited June 2 by DanielMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel234 Posted June 2 Share Posted June 2 Salut https://imgur.com/oEloEYF 6.16 Nu aveți voie să stați AFK la ferme sau să "ocoliți" regula prin a sta mai mult de 3 minute nemișcați la ferme. Riscați să fiți sancționați prin AV urmat de SPAWN si JAIL. Spawn > Jail 2H Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielMD Posted June 2 Author Share Posted June 2 Eram f departe de ferma. N am voie sa stau afk pe insula daca e o ferma pusa pe ea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel234 Posted June 2 Share Posted June 2 Din ce mi-au spus niște prieteni ferma de melon merge oriunde ai fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 2 Admin Share Posted June 2 Membrul STAFF va primi un avertisment pentru a nu se mai grabi cu /spawn cand nu este cazul, insa si tu esti rugat ca pe viitor sa ii raspunzi daca tot ii vezi mesajele, pentru a evita viitoare neintelegeri de genul acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts