Marialol Posted June 2 Share Posted June 2 1. Numele tau din joc: Marialol 2. Numele jucătorului reclamat: EZerror 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea, nu da avertizari 4. Martori: Sectiunea 5. Sectiune: Skyblock 1.16.5 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/2RCwVzS Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZerrorAdd2 Posted June 2 Share Posted June 2 Deci i am avertizat oe DreamLeoy1234 si Reniro de vreo 5 ori,iar cand ai văzut ca i am avertizat pe ei tu nu te ai oprit si ai continuat si tu, îți pun și poze amus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marialol Posted June 2 Author Share Posted June 2 totusi trebuie sa mi dai DOAR mie avertizare Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZerrorPC Posted June 2 Share Posted June 2 Pai îți trebuie explicație aparte ? Daca ai văzut ca i am avertizat de ce continui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marialol Posted June 2 Author Share Posted June 2 ba nu mi pasa ca i ai avertizat si pe alti, dar tu l ai avertizat doar pe ReniRo_ , faza e ca tu trebuia sa mi dai MIE avertizare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 2 Admin Share Posted June 2 Membrul STAFF va fi sanctionat deoarece observ o forma de favorizare din partea lui, avand in vedere ca altii au fost avertizati de 5 ori inainte de a fi sanctionati, asa cum chiar el a afirmat, iar tu nu ai fost avertizata deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts