ReniRo Posted June 2 Share Posted June 2 MODEL 1. Numele tau din joc: ReniRo_ 2. Numele jucătorului reclamat: Ezerror 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: amenințări si se crede mai presus de jucători ca el este mod 4. Martori: secțiunea 5. Sectiune: skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/jCuoQqs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZerrorPC Posted June 2 Share Posted June 2 Dragă copile,nu ma refer in sensul rau,chiar ești copil la fel si eu.Fii antena,vreau sa fiu calm ca mi ai mâncat si ultimul neuron si deja nu mai rezist. Această poză e de la ora 16:30 cand ziceam sau in intervalele 16:30-17:00 si mi se pare daca nu ma greșesc ca DreamLeoy mi a făcut reclamație deja cu asta,sau a răspuns la celelalte reclamații ale tale cu aceasta poză, in orice caz nu v am amenințat,doar v am avertizat ca daca continui s ar putea sa te trezești cu ban,nu de la mine.Zi mi definiția la amenințare te rog frumos.Cu toate acestea nu m am facut mai presus ca nimeni deoarece toți suntem egali,indiferent ca ești staff/add,egalitatea este primordială pentru toată lumea. Vreau să îți aduc la cunoștință ca deja ai încercat de vreo 10 ori,doar in ziua asta sa ma dai afară din staff, ți-a reușit,am down,majne te aștept cu add2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 2 Admin Share Posted June 2 Exagerati. A mai fost facuta o reclamatie cu acest subiect, incetati cu acest posthunt de prost gust. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts