Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie BobicaChan

KamiKen

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: KamiKen

2. Numele jucătorului reclamat: BobicaChan

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail pe motiv de 4v1 cand nici nu era 4v1 si a dat jail inainte sa primeasca dovada

4. Martori: tot chatu

5. Sectiune:surv epic 1.19.4

6. Dovezi - Poze:image.pngimage.png

Vam dat jail pentru team in 4 pentru ca erati 4v3   dovada eu si astept dovada in 37 min de la xcrowx  puneti 1080p hd 

Dovada XcrowX     cand faceati team dar iel la final a plecat si sia dat repair    

dati la minutul 12

Acum 13 ore, BobicaChan3 a spus:

Dai la minutul 10:42 se vede acolo teamul

la 10:42 observ cum se uita la yungl2p vs dhpL si dupa vad cum conexion cu 123giulia face 2v1 pe stefietare. daca se vede ca am fost si eu acolo 3v1 si tot am voie. nu e 4v1

Acum 12 ore, justluvema a spus:

Am si eu o dovada si mi s-a rugat sa o atasez, https://clipchamp.com/watch/I5N2x5RedVG. succes la thread 🙂

ce vad eu e 2v2 si 2v3.. atunci cand sa parut a fii 5 pers intrun loc eu eram pe unu care intra intr un 2v1 ca sa lase pe cnv sa scape. si m-am bagat. si total de pers era 4 asa ca nu poti sa zici unde e un loc de 4 e team de 4 deoarece poate sa fie 2v2 1v3 sau invers

• Admin

Membrul STAFF va fi sanctionat, din dovezile video nu reiese vreun team de 4 concret. Team de 4 se considera atunci cand toti 4 au acelasi target in acelasi timp, nu cand sunt in fight-uri diferite, si doar asta se vede pe filmari.

:acceptat:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...