RaresHaladitul Posted June 13 Share Posted June 13 Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff:vexms MODEL 1. Numele tau din joc:RaresHaladitul 2. Numele jucătorului reclamat:vexms 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:2 injuraturi la acelas player fara nici macar un mute 4. Martori:AIM1_Bagel,Sayomo 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexulett Posted June 13 Share Posted June 13 Buna, multumesc de reclamatie si as vrea sa spun ca i am avertizat pe acesti jucatori si le am zis ca daca mai injura nu ii mai avertizez, si + ca eram de pe tel si vad mai greu mesajele, dar mai intai se avertizeaza, nu pot sa le dau mute asa.O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresHaladitul Posted June 13 Author Share Posted June 13 Salut,ai dat avertisment o singura data,la a doua injuratura iar la prima nu dar fie,sa zicem ca e ca tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexulett Posted June 13 Share Posted June 13 La a 2 injuratura i am dat mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexulett Posted June 13 Share Posted June 13 Si prin pozele alea se vede clar ca i am avertizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexulett Posted June 14 Share Posted June 14 Acum 12 ore, Vexulett a spus: Buna, multumesc de reclamatie si as vrea sa spun ca i am avertizat pe acesti jucatori , si prin pozele astea se vede clar ca i am avertizat deci nu vad problema.O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 14 Admin Share Posted June 14 Membrul STAFF va fi sanctionat deoarece nu a prezentat dovada pentru mute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts