VladMM Posted June 26 Share Posted June 26 MODEL 1. Numele tau din joc: Vlad__M 2. Numele jucătorului reclamat: _____MIKI_____ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu raspunde cand este solicitat de oameni (AFK pe sectiune) 4. Martori: X0nis_ si restu sectiunii 5. Sectiune: Survival 1.19 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Z5Rx7Rp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKI Posted June 26 Share Posted June 26 Salut 1 In dovezile tale se vede ca iam raspuns cand ma strigat 2 Iam mai explicat o data ca daca sta la ferma si vorbeste pe chat tot putem sal sanctionam https://imgur.com/a/tN15Tet 3 Nu inteleg de ce nu ai pus si poza cand vam raspuns si tie si lui x0nis si lui Hiruzen dupa ce miati sarit toti in cap ca de ce va dau spawn ca voi nu stati AFK la ferma doar va plimbati pe langa ea putin, sau ca vorbiti pe chat si in acelasi timp stati si la ferma , sau cum ai zis tu ca o data la 3 minute te misti si te pui inapoi Eu am inteles regula in felu urmator ca daca sta afk la ferma mai mult de 3 minute il pot sanctiona, dar il pot sanctiona si chiar daca este la pc si scrie pe chat dar sta la ferma nemiscat si nu vrea sa plece sau doar se plimba putin si se pune inapoi afk o data la 3 minute , si cineva chiar a aprobat cea ce am zis eu si este mai mare ca mine in grad dar nu vreau sa ii spun numele si ca nu vreau sal bag si pe el in bele in caz de nu am inteles eu bine regula Acu daca am gresit ceva imi acept sanctiunea PS data viitoare incearca sa gasesti motive mai bune pentru care sa-mi faci recalamatie ca nu aam stat eu pe sectiune AFK ca daca te uiti la orele din dovezile tale si dovada mea se vede ca eram la pc si nu staeam AFK , plus ca nu am stat mai mult de 3m AFk si cand stau ma asigur inainte ca sunt alti membri stafi care sa aibe grija de chat stateam* scuzati greselile gramaticale dar sunt obosit si nu sunt in stare sa scriu cum trebuie Cam atat am avut de zis Seara/Zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 27 Admin Share Posted June 27 Reclamatie facuta degeaba, membrul STAFF ti-a oferit un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts