zTheFlame Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) 1. Numele tau din joc: zTheFlame 2. Numele jucătorului reclamat: aPwANDREI 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am luat jail fara sa stau afk 4. Martori: sectiunea 5. Sectiune: skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/4r3vDFK https://imgur.com/LnPfttq se vede clar ca nu am stat afk astfel scria "You are now afk" Edited June 27 by zTheFlame Link to comment Share on other sites More sharing options...
aPwANDREI Posted June 27 Share Posted June 27 in poze se vede ca te-am spamat cand am vazut ca erai la spw fara sa te misti nu consider ca este vina mea pentru ca tu te duci exact la spawnere si pleci de la pc daca nu erai afk putei raspunde la /msg deoarece am asteptat pana ti-am acordat sanctiunea Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheFlame Posted June 27 Author Share Posted June 27 (edited) Acum 2 minute, aPwANDREI a spus: in poze se vede ca te-am spamat cand am vazut ca erai la spw fara sa te misti nu consider ca este vina mea pentru ca tu te duci exact la spawnere si pleci de la pc daca nu erai afk putei raspunde la /msg deoarece am asteptat pana ti-am acordat sanctiunea trebuie sa scrie afk deasupra mea ca sa poti sa imi dai spawn pana atunci astepti Edited June 27 by zTheFlame Link to comment Share on other sites More sharing options...
aPwANDREI Posted June 27 Share Posted June 27 semnul de "AFK" nu are nici o legatura daca nu raspunzi la /msg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheFlame Posted June 27 Author Share Posted June 27 Acum 5 minute, aPwANDREI a spus: semnul de "AFK" nu are nici o legatura daca nu raspunzi la /msg da man, dar pe bune am intrat de 1 minut pe server si am mers dupa o inghețată și vi tu rpd sa imi dai jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 30 Admin Share Posted June 30 Membrul STAFF va fi sanctionat pentru neprezentarea dovezii video pentru jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts