Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie robi2222

Yungl2p

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:Yungl2p

2. Numele jucătorului reclamat:Robi2222

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: favorizare la greu+e un staff de 11 ani care nu se poate descurca.

4. Martori:eu

5. Sectiune:Survival

6. Dovezi - Poze:

Motivul lui a fost-pentru ca nu va mai intra-de unde esti 100% sigur ca nu va mai intra? dc nu i ai dat mute atunci?

1.mute ul nu a fost acordat de tn chiar daca erai unicul staff on la moment,ai ales ** sa inchizi ochii ** 
2. mute ul a fost dat cu 20 de min mai tarziu

da mute ul nu a fost acordat de mine ca a intrat miki nu am inchiz ochii baiatul ala a  iesit de pe sv am asteptat sa vad daca mai intra si dupa a intrat miki si ia dat  mute 4 ore 

si daca a fost dat dupa 20 min ce are a primit mute 4 ore 

Salut 
Eu cred ca ma pot baga si eu in reclamatia aceasta deoarece eu iam zis ca sa nui sanctioneze ca intru eu sa ii sacntionez ca acel God avea treaba cu mine nu cu el , el nu este cu nimic vinovat ca eu iam spus sa nu il santioneze 

Daca o sa se dea vreo santiune sa nu fie sanctionat robi deoarece eu iam spus sa nui sanctioneze deci este vina mea ca am lasat impresia asta 

Eu nu inteleg cu ce de enerveaza pe tine asta si ultimul baiat a fost sanctionat da poate dupa 20 min dar el cand a iesit nu a mai intrat nu a mai facut nimic si el a primit mut mai mult ca voi  hai sa lasam asa asteptam raspunsul unui manager 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...