Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Staff ineficient

tele888

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: tele888

2. Numele jucătorului reclamat: TheDevil94

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: In loc sa imi raspunda la intrebare a ales varianta usoara de a-mi da mie mute.... eu tot vreau 51 de sateni si toate semnele de la cufere asa cum le aveam inainte (pe care le-am mai inlocuit odata) pentru ca ati dat voi clear lag.....

4. Martori: SnowL

5. Sectiune: Survival 1.19

6. Dovezi - Poze:

Salut,am vrut sa iti raspund la intrebare,dar nu stiam (sunt relativa noua pe sectiune) + ti am spus sa nu faci spam,puteai sa intrebi si fara sa spamezi.

Nu am internet pe pc,cand voi avea internet voi pune si dovada.

Ca idee la intrebarile mai complicate care depasesc cum se da sethome sau cum ajungi in end staff-ul nu raspunde. Si nu e ok.... macar sa caute raspunsul sau sa intrebe incat sa ajute jucatorul.... eu nu am intentionat sa fac spam..... doar am adresat intrebarea ca sa primesc un raspuns..... pentru ca aproape toti helperii ignorati cu gratie orice intrebare si va fofilati numai sa nu va faceti treaba... de a ajuta

1.Dupa ce te-am avertizat am mai asteptat 1-2 minute ca m-am gandit ca un alt staff iti v-a raspunde,dar nimeni nu ti-a raspuns si tu ai continuat sa faci spam,asa ca te-am sanctionat (cum ti-am spus si mai sus,sunt relativ noua pe sectiune,inca nu stiu comenziile/cum functioneaza sectiunea si nu am stiut cum sa iti raspund la intrebare,asa ca am asteptat sa raspunda alt staff)

2.Eu personal nu “ignor” intrebariile,dar la unele nu stiu sa raspund,nu intentionez sa “ignor”,nu stiu daca ai vazut odata daca cineva ma strigat pe char/intrebat ceva sa nu ii fi raspuns,i-am raspuns la intrebare sau i-am spus ca nu stiu,normal ar trebui sa stiu sa raspund ca sunt staff,dar tot om sunt

(nu pun dovezi,deoarece am sters din gresala filmariile/screenshot)

Multumesc pentru confirmarea ca staff-ul sta si nu vorbeste.... am intrebat apoi cand m-ai avertizat ti-am spus tie sa imi oferi un raspuns iar acela a fost tacerea.... cand am intrebat din nou... mute.... faina reactie..... faptul ca esti noua nu te scuza de la faptul ca tai inainte sa masori.

PS eu am ss dar nu functioneaza sa il incarc aici cu link-ul dar il pot trimite oricui vrea si se vede clar ca in loc de un rapuns am primit mute...

Era chat activ,ii greu sa urmareati pe fiecare,nu am vazut ca m-ai intrebat,din acest motiv nu ti-am raspuns.Stiu ca nu e o scuza ca sunt noua,dar ce sa fac daca nu stiu comenziile?In fiecare zi invat o comanda/ceva nou,dar nu pot sa le invat peste noapte

• Admin

Reclamatie facuta fara dovezi, era necesar sa atasezi cateva ca sa pot intelege motivul reclamatiei cat mai bine. Mute-ul pe care l-ai primit nu se mai poate verifica in niciun fel acum, logs/hist nu mai exista din acel timeline, sunteti rugati si in regulament sa atasati cat mai multe dovezi posibile, prin imgur sau ce mai aveti voi. Practic, nu exista vreo dovada care sa sustina cele spuse, sau daca exista, nu a ajuns la mine sub nicio forma dupa atatea zile si este datoria celui care face reclamatia sa se asigure de acest fapt din moment ce doreste sa i se faca dreptate. Astfel spus, nici membrul STAFF nu poate fi sanctionat pentru neprezentarea dovezilor in cadrul acestei reclamatii.

In schimb, situatia pe care ai explicat-o legata de posibila ignoranta a membrilor STAFF va fi verificata in timp si, daca se confirma, se vor lua masuri.

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...