xKirito Posted July 21 Share Posted July 21 1. Numele tau din joc:xMateo_ 2. Numele jucătorului reclamat:WorsttWasTaken 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Farmam Mobcoins schimband la keybind attack/destroy pe tasta 1 asa cum farmeaza toata lumea si am tinut apasat si ma trezesc ca imi iau ban 4. Martori:vlad_yt1 si DarkDragon_88 5. Sectiune:SkyBlock Tycoon 6. Dovezi - Poze:dau dovada cum se farmeaza cu keybind Si daca chiar zice ca am hack astept sa imi fac control Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorsttWasTaken Posted July 21 Share Posted July 21 Salut xMateo_ . Banul l ai primit pentru ca modul tau de farmat se aseamana foarte mult cu un autoclicker. Eu am luat decizia de a iti da ban pentru ca un membru staff nu poate deosebi acest mod de farmat de catre un autoclicker. Mai ales ca cineva de la tine de pe insula mi a reclamat in /msg ca ai hack. Dovezi pentru care ai primit ban: Doua dintre ele au fost facute de dimineata pe la ora 10:10, iar celelalte doua au fost facute acum recent (pe la 14:15) cand mi a reclamat acel player ca ai hack. Dovezile mele sunt urmatoarele: Atat am avut de zis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKirito Posted July 21 Author Share Posted July 21 Si daca ti a reclamat cnv ca hack nu puteai sa imi faci control? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorsttWasTaken Posted July 21 Share Posted July 21 Pentru ca modul tau de a farma se asemena cu un autoclicker am constatat ca ai autoclicker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted July 23 Admin Share Posted July 23 Membrul STAFF va fi sanctionat pentru dovezi insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts