Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere Unban BoxPvP


HHDutz

Recommended Posts

  • Nick: HHDutz
  • Pe ce sectiune ai primit ban: BoxPvp
  • Numele membrului din staff care te-a banat: _suntraul_
  • Dovezi: https://imgur.com/a/fSuoazU (nu am apucat sa fac poza si unde am scris pe /team chat deoarece am primit ban deoarece stiam ca pe team chat nu se sanctioneaza reclama )
  • Alte detalii: Am dorit sa dau 1v1 cu un player asa ca i am dat in msg  numele serverului pentru a putea da acolo 1v1 deoarece nu dorea sa dam pe addicted2 eu i am scris in msg adresa ip de la server iar dupa am primit mute 30m pentru reclama indirecta chiar daca eu i am scris in msg apoi am scris pe BoxPvp pe /team chat din nou adresa de ip ca sa poata sa io trimita cineva din team ul meu  in msg respectivului player cu care doream sa dau 1v1 iar dupa accea am primit ban permanent pentru reclama
Link to comment
Share on other sites

Salut, reclama de orice fel se sanctioneaza cu ban permanent, daca este indirecta cu mute 30min. In situatia de fata ai facut reclama directa in team chat si da, se poate sanctiona pentru ca este vorba de promovarea altui server de minecraft. 
Eu consider faptul ca ai primit banul pe buna dreptate, mai ales ca ai fost si staff si ar trebui sa stii regulamentul mai bine decat playerii normali. Daca consideri ca ai primit ban degeaba, vorbeste in privat cu un manager sau cu Rydan.

:respins:

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...