HHDutz Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Nick: HHDutz Pe ce sectiune ai primit ban: BoxPvp Numele membrului din staff care te-a banat: _suntraul_ Dovezi: https://imgur.com/a/fSuoazU (nu am apucat sa fac poza si unde am scris pe /team chat deoarece am primit ban deoarece stiam ca pe team chat nu se sanctioneaza reclama ) Alte detalii: Am dorit sa dau 1v1 cu un player asa ca i am dat in msg numele serverului pentru a putea da acolo 1v1 deoarece nu dorea sa dam pe addicted2 eu i am scris in msg adresa ip de la server iar dupa am primit mute 30m pentru reclama indirecta chiar daca eu i am scris in msg apoi am scris pe BoxPvp pe /team chat din nou adresa de ip ca sa poata sa io trimita cineva din team ul meu in msg respectivului player cu care doream sa dau 1v1 iar dupa accea am primit ban permanent pentru reclama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Salut, reclama de orice fel se sanctioneaza cu ban permanent, daca este indirecta cu mute 30min. In situatia de fata ai facut reclama directa in team chat si da, se poate sanctiona pentru ca este vorba de promovarea altui server de minecraft. Eu consider faptul ca ai primit banul pe buna dreptate, mai ales ca ai fost si staff si ar trebui sa stii regulamentul mai bine decat playerii normali. Daca consideri ca ai primit ban degeaba, vorbeste in privat cu un manager sau cu Rydan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts