Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere Unban [ BoxPvP ]

HHDutz

Recommended Posts

• Nick: HHDutz
  • Pe ce sectiune ai primit ban: BoxPvP
  • Numele membrului din staff care te-a banat: AlexFTWgaming
  • Dovezi: https://imgur.com/a/LH98TOU
  • Alte detalii:  Acesta ma suspecta de hack asa ca mi a spus sa vin sa ma verifice eu i am spus de ce si daca poate sa imi arate o dovada unde sunt suspect de hack iar acesta nu mi a raspuns cu nimic . Intr un final am intrat cu el sa ma verifice deoarece vedeam ca nu am unde ajunge cu el si stiam ca o sa imi dea ban asa ca eu i am dat codul anydesk stiind ca nu am nimic in pc . Am intrat la mn in pc iar primul lucru pe care il face acesta este sa imi spuna de ce am minecarft ul imchis iar eu i am spus ca l am inchis deoarece nu vrea sa intre cu mn pe discord sa imi partajeze ecranul unde pot vedea o dovada clara ca sunt suspect de hack plus ca nu inteleg cu ce il incurca pe acesta ca am inchis minecraft ul ii facea modul de verificare mai usor deoarece el trebuie sa imi verifice fisierele cu mods si sa se uite in logs sa vada cu ce m am logat pe minecraft dar acesta imi spune ca nu cooperez asa ca o sa am ban
Edited by HHDutz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...