Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plângere StefyBoy


VladMM

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Vlad__M

2. Numele jucătorului reclamat: StefyBoy 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vorbeam cu un player de pe sectiune in msg si deodată apare StefyBoy dandu-mi un mesaj in msg despre ce vorbeam eu cu playerul respectiv. Din câte știu, stafful nu are voie sa se bage in conversație. Nu mi se pare ok ce face acest staff, dar aștept sa vad si acesta ce argumente deține. 

4. Martori: - 

5. Sectiune: boxpvp

6. Dovezi - Poze:

Https://imgur.com/a/x5GnuQ4

Edited by VladMM
Link to comment
Share on other sites

Buna!

Inteleg ca nu iti place ca am spus aia si inteleg, dar tin minte ca inainte sa dau acel mesaj facusem o lupta impotriva ta si a lui Nite, batalie in care eu am castigat-o. Eu vorbimsem cu un player prim msg si el vazuse batalia. Acum nu mai tin minte care player a fost pt ca el mi-a zis ca m-ati lasat low la viata si era mirat cum de nu am murit si cred ca din greseala v-am incurcat in msg si am gresit pers la care vroiam sa dau mesajul si in loc sa ii dau pers corecte ti-am dat tie, iar eu comanda pt a vedea mesajele voastre am invatat-o de la un membru ch mai inspre seara, timp in care tu nu erai on.

 

Link to comment
Share on other sites

Nu prea cred faza cu vorbeam cu alt player si ca printr-o coincidență ai fi trimis mesaj la persoana greșită, mai ales ca nu ii stii nici numele..., deoarece eu înainte nu mai vorbisem cu tine in msg, sa zicem ca din greseala cum pretinzi tu ai fii dat /r, eu unu nu te cred, dar asteptam răspunsul unui manager care sa ia decizia finală si corecta, iti doresc o seara frumoasa in continuare! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...