Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plângere WorsttWasTaken

VladMM

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Vlad__M

2. Numele jucătorului reclamat: WorsttWasTaken

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: un player face prell grav pe chat si nu știe sa sancționeze. 

4. Martori: secțiunea 

5. Sectiune: survival 1.20

6. Dovezi - Poze: 

Https://imgur.com/a/e2i7mpZ

Dupa cum se vede si in pozele mele, nu ai avertizat prima data, dar sa zic ca înțeleg deoarece a fost prell de 4-5 litere, dar la cel enorm de lung, din cate știu eu, dupa ce avertizezi nu dai mute, abea la următoarea abatere se sanctioneaza daca nu ai făcut-o de prima data. Seara frumoasa in continuare, asteptam răspunsul unui manager cu verdictul final! 

Prima data au fost doar 4 litere.

2. PRELUNGIRE & CAPS

2.1  Nu aveți voie să prelungiți cuvintele sau sa scrieti litere aleatoriu pe chat (sadsadasdasd, uiasy87y87iyhg876t, sallll, unuuuu, haiiiiiii etc.):

De la minim 4 caractere

A pus doar 4 litere "oooo" cea ce nu este chiar asa de grav. (Parerea mea de staff)

Am înțeles asta, am si scris, dar repet "dar la cel enorm de lung, din cate știu eu, dupa ce avertizezi nu dai mute, abea la următoarea abatere se sanctioneaza daca nu ai făcut-o de prima data. Seara frumoasa in continuare, asteptam răspunsul unui manager cu verdictul final! " 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...