VladMM Posted August 1 Share Posted August 1 1. Numele tau din joc: Vlad__M 2. Numele jucătorului reclamat: WorsttWasTaken 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: un player face prell grav pe chat si nu știe sa sancționeze. 4. Martori: secțiunea 5. Sectiune: survival 1.20 6. Dovezi - Poze: Https://imgur.com/a/e2i7mpZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorsttWasTaken Posted August 1 Share Posted August 1 Salut. Eu prima data am avertizat acest player si dupa ce a continuat i am dat mute cum se poate vedea in dovada de mai jos. La revedere. https://imgur.com/a/PVhpx0D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladMM Posted August 1 Author Share Posted August 1 Dupa cum se vede si in pozele mele, nu ai avertizat prima data, dar sa zic ca înțeleg deoarece a fost prell de 4-5 litere, dar la cel enorm de lung, din cate știu eu, dupa ce avertizezi nu dai mute, abea la următoarea abatere se sanctioneaza daca nu ai făcut-o de prima data. Seara frumoasa in continuare, asteptam răspunsul unui manager cu verdictul final! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorsttWasTaken Posted August 1 Share Posted August 1 Prima data au fost doar 4 litere. 2. PRELUNGIRE & CAPS 2.1 Nu aveți voie să prelungiți cuvintele sau sa scrieti litere aleatoriu pe chat (sadsadasdasd, uiasy87y87iyhg876t, sallll, unuuuu, haiiiiiii etc.): De la minim 4 caractere A pus doar 4 litere "oooo" cea ce nu este chiar asa de grav. (Parerea mea de staff) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladMM Posted August 1 Author Share Posted August 1 Am înțeles asta, am si scris, dar repet "dar la cel enorm de lung, din cate știu eu, dupa ce avertizezi nu dai mute, abea la următoarea abatere se sanctioneaza daca nu ai făcut-o de prima data. Seara frumoasa in continuare, asteptam răspunsul unui manager cu verdictul final! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 4 Admin Share Posted August 4 Membrul STAFF a procedat corect, playerul a fost avertizat dupa care iar a prelungit, trebuia sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts