Ovidiu555 Posted August 4 Share Posted August 4 1. Numele tau din joc: ovidiu55 2. Numele jucătorului reclamat: _suntraul_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am mai facut o reclamatie ca un playar a fost toxic si nu a dat av si dupa 10 ia dat ca a auzit ca ii fac reclamatie si dupa iam zis ca cf puiu sa vad daca imi iau av mi-am luat si el zice bn puiu a fost toxic de doua ori si nu ii da mute 4. Martori: 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuntRaull Posted August 4 Share Posted August 4 doresc dovada unde am fost toxic. repet am lipsit 5 minute. tu aveai mute pentru limbajul tau colorat dar pana la urma l am avertizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu555 Posted August 4 Author Share Posted August 4 Salut tu nu ai fost toxic nu vb de tine ai lipsit 10 min dupa 10 min ai dat av si el a fost toxic inca odata si tu nu iai dat mute eu am inceput sa vad daca imi iau av am zis (cf puiu) si el a zis bn puiu e toxic mi-am luat si eu av el dc nu si-a luat mute o seara buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 4 Admin Share Posted August 4 Daca i te adresezi unui player cu "puiu", este logic ca iti va raspunde la fel. Reclamatie facuta degeaba, nu am inteles motivul acesteia in legatura cu dovada atasata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts