Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie CookieShake

robi22222

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: robi2222

2. Numele jucătorului reclamat: CookieShake

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:  ma jigneste imi zice ca sunt frustrat 

4. Martori: 

5. Sectiune: boxpvp

6. Dovezi - Poze

2023-08-10_19.04.17.png

Salut robi2222 mai sus mi ai spus de ce nu l am avertizat pe stealthspawn eu ti am spus ca nu am vazut iar dupa ce am vazut ce a scris mai sus l am avertizat dar tu dupa ai continuat sa imi scrii pe chat oricum ai reclmatie, oricum iti fac post, nu imi plac staffi noi care nu isi fac treaba , iar eu ti am spus ,, sa nu mai fi frustrat " in sensul sa nu fii suparat deoarece ai fost dat afara din staff si sa te razbuni pe altii eu nu am spus o cu intentie de a jigni doar ti am spus sa nu fi suparat/frustrat ca ai fost dat afara din echipa staff si sa faci post hunt altor membrii din echipa staff noi sau vechi

O zi frumoasa !

Posted (edited)

Salut Cooki 

Tu nu ai zis nimic ca nu ai vazut eu ti-am zis dc nu av pe stealthspawn si tu dupa l ai av dupa ce am zis eu sa il av eu am zis dupa odata ca ai reclamatie nu am zis de multe ori nu stiu de unde ai scosa pe asta ca am zis de multe ori dar na cum zici tu ti am zis ca nu imi plac stafii care nu isi fac treaba cum nu iti faci si tu treaba trebe sa iti zica un jucator sa dai av sau de uiti tu daca esti singur ul staff pe sectiune tu nu dai pvp de uiti in chat daca sunt mai multi stafii atunci da dar in momentul ala doar tu erai on ca staff.

Mi-e mi-se pare ca mai jignit ca tu nu stiu de unde ai scos asta cu ai fost scos din staff dar eu m-am retras si eu ma simt jignit ca tu ma faci frustrat eu nu vreau sa dau  post hunte dar cand vad ca sunt staffi din astia care jignesc oameni..  astept decizia unui manager.

O Seara Buna

Edited by robi22225

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...