IRap3dYourSoul Posted August 15 Share Posted August 15 Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff MODEL 1. Numele tau din joc:IRap3dYourSoul 2. Numele jucătorului reclamat:Alexeee_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Jail pe degeaba am intrat pe server acum 10 min si ma trezesc ca iau jail fara motiv si nu mi se spune nimic si o ardea si pe arogante 4. Martori:IBeatMiggle,iannis01 5. Sectiune:BoxPVP 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexeee Posted August 15 Share Posted August 15 Salut Rap3dYourSoul, multumesc pentru reclamatie! Vreau sa incep prin a spune ca data viitoare cand faci reclamatie as dori sa pui si dovada ca ai fost sanctionat, desi tu nu ai pus o dovada eu o sa ti raspund totusi la reclamatie Tin sa mentionez ca asta nu este prima data cand ai primit ban pt ,,hack'' dupa cum se vede din hist ul tau ai mai primit odata ban pt hack 1/3: Referitor la jail, ai primit jail 12 ore pt hack 2/3 dupa regulament Aici mai jos ai dovada de la anticheat care arata ca hack foloseai, din cate stiu dovada anticheat ului este suficienta pentru a fi sanctionat. Atat am avut de zis, zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 16 Admin Share Posted August 16 Membrul STAFF va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts