Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere Dekrypted_


VladMM

Recommended Posts

 

1. Numele tau din joc: Vlad__M

2. Numele jucătorului reclamat: Dekrypted_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Dadeam 2v1 cu kulinar deoarece teamul lui la părăsit, el a fost de acord, am început sa ne batem si fix înainte sa moara kulinar, dekrypted si a făcut apariția langa noi, punand protecție cu invizibility, cu noroc, ultimul hit a fost cel care la omorât pe kulinar, pana sa luam noi iteme in inv, dekrypted a luat totul desii nu era vorba de altceva, de obicei castigatorul păstrează itemele celui invins. La scurt timp dupa acesta, dekrypted recunoaște ca a făcut asta pentru ca este prietenul lui, recunoscând ca il favorizează. Asa ceva mi se pare inafmisibil, un staff abuzează de gradul pe care acesta il deține, si in plus in regulament scriind clar ca staffi nu au voie sa favorizeze playeri. Va rog luați masuri deoarece nu este in regula ce s a intamplat, eu su Garborealu am riscat sa pierdem tot ce aveam mai bun ca sa apara dekrypted sa i salveze itemele si sa i le dea înapoi, cum ar fi fost sa chem si eu pe cnv cu /v sau invs sa pândesc itemele/pune protecție cabd sunt gata sa mor. Rog respect la acesta reclamație. 

4. Martori: x0nis_ si Garborealu 

5. Sectiune: Survival 1.20

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/5mRsfCE

Link to comment
Share on other sites

Kulinar, daca ai citi regulamentul forumului ai vedea ca nu ai voie sa te bagi in reclamațiile altor playeri si in plus sa răspunzi in nunele altuia inclusiv ca nici nu macar nu ești trecut in lista de martori, referitor la ce ai spus, eu am făcut reclamație pentru favorizare nu ptr abuz.

Link to comment
Share on other sites

  • Admin

Astfel de acuzatii legate de pvp (respectiv gameplay) necesita obligatoriu o dovada video atasata in cadrul reclamatiei, altfel dovezile aduse sunt insuficiente pentru a sanctiona membrul STAFF.

 

:respins:

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...