VladMM Posted August 17 Share Posted August 17 1. Numele tau din joc: Vlad__M 2. Numele jucătorului reclamat: Dekrypted_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Dadeam 2v1 cu kulinar deoarece teamul lui la părăsit, el a fost de acord, am început sa ne batem si fix înainte sa moara kulinar, dekrypted si a făcut apariția langa noi, punand protecție cu invizibility, cu noroc, ultimul hit a fost cel care la omorât pe kulinar, pana sa luam noi iteme in inv, dekrypted a luat totul desii nu era vorba de altceva, de obicei castigatorul păstrează itemele celui invins. La scurt timp dupa acesta, dekrypted recunoaște ca a făcut asta pentru ca este prietenul lui, recunoscând ca il favorizează. Asa ceva mi se pare inafmisibil, un staff abuzează de gradul pe care acesta il deține, si in plus in regulament scriind clar ca staffi nu au voie sa favorizeze playeri. Va rog luați masuri deoarece nu este in regula ce s a intamplat, eu su Garborealu am riscat sa pierdem tot ce aveam mai bun ca sa apara dekrypted sa i salveze itemele si sa i le dea înapoi, cum ar fi fost sa chem si eu pe cnv cu /v sau invs sa pândesc itemele/pune protecție cabd sunt gata sa mor. Rog respect la acesta reclamație. 4. Martori: x0nis_ si Garborealu 5. Sectiune: Survival 1.20 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/5mRsfCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekrypted Posted August 17 Share Posted August 17 Salut! Cu ce l am favorizat daca nu am dat tp la el? https://prnt.sc/DsxHJn8aB-vf , daca este nevoie pun toata filmarea 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladMM Posted August 17 Author Share Posted August 17 Kulinar, daca ai citi regulamentul forumului ai vedea ca nu ai voie sa te bagi in reclamațiile altor playeri si in plus sa răspunzi in nunele altuia inclusiv ca nici nu macar nu ești trecut in lista de martori, referitor la ce ai spus, eu am făcut reclamație pentru favorizare nu ptr abuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 22 Admin Share Posted August 22 Astfel de acuzatii legate de pvp (respectiv gameplay) necesita obligatoriu o dovada video atasata in cadrul reclamatiei, altfel dovezile aduse sunt insuficiente pentru a sanctiona membrul STAFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts