Yungl2p Posted August 18 Share Posted August 18 1. Numele tau din joc:2y4u 2. Numele jucătorului reclamat:CookieShake 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Bug abuse (skip la min 25.50) 4. Martori:eu 5. Sectiune:BoxPvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookieShake Posted August 18 Share Posted August 18 Dupa cum vezi eu nu am folosit churos in timpul pvp ului eu doar am vrut sa verific daca merge sa il spargi ca sa pot sa anunt leaderul deoarece vasusem inainte la tine ca ai spart si am vrut sa vad daca merge sau ai hack ca sa stiu sa anunt leaderul sa ii spun ca e glitchuit end ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yungl2p Posted August 18 Author Share Posted August 18 Ba da,ai folosit chorus-ul in timpul pvp-u lui la min 25.45+,si unde pe filmare am spart eu chorus??,pe filmare se vede clar cum l ai folosit si cum ai fost sa colectezi mai mult chorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookieShake Posted August 18 Share Posted August 18 sa te uiti de la secunda 19:48 ca sa vezi unde ai spart chorus plant poate a fost din gresala dar se vede pe filmare si am dat chorus plant in timpul pvp ului din gresala pentru ca eu ma dusesem sa verific daca merge sa spargi chorus plants ca sa anunt leaderul dar tu ai venit si ai dat in mine si m am panicat si din gresala in loc sa dau fireworks am dat chorus plant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yungl2p Posted August 19 Author Share Posted August 19 Da bre da,stie tot sv-ul de bugu-l asta,liderul n are nev sa fie anuntat,si nu am dat in tn ca sa te panichezi atat de tare,mai intai tu mi ai pus cobwebs,si ai dat in mn,si la 19,48 tot tu l ai spart cu cobwebs,nu ti prea merg minciunile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 22 Admin Share Posted August 22 Nu mai face parte din STAFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts