Kulinar Posted August 20 Share Posted August 20 1. Numele tau din joc:Kulinar 2. Numele jucătorului reclamat: endershy_25 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da jail pe degeaba fără sa fac nimic , el zice ca eu trageam cu sageti nu știu unde da eu eram la mine acasă 4. Martori:KulinarInterlop 5. Sectiune:survival 1.20 6. Dovezi - Poze: imgur.com/a/pI8jwWQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 20 Share Posted August 20 Salut , nu credeam ca esti asa un fel de om ; uite dovada Scuza ti melodia de pe fundal !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted August 20 Author Share Posted August 20 Mie mi se pare ca trag după mihail, nu după suntodai gen Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 20 Share Posted August 20 Poftim si poza in care ma spama baiatu , ca il deranjezi si ii faci troll!! Imgur: The magic of the Internet Vezi ca mihail nu era dupa primele 3 sau 4 sageti trase!! deci te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted August 20 Author Share Posted August 20 Ba cam era , se vede ca trag fiecare sageata la nivelul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 20 Share Posted August 20 Termina frate e prea cringeee reclamatia asta , cum sa zici ca dai dupa Mihail... damn Lasa MANAGERUL ca am vorbit destul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted August 20 Author Share Posted August 20 Pai dacă dădeam după el , ce voiai sa zic??? Ca trag după pasari Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 20 Share Posted August 20 Pai si ala imi spunea de nebun ca ii spamezi baza cu sageti? se vede in poza cat de aproape erai de baza lui PLUS ca mai esti pe un cont la jail tot din aceasta problema ... man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted August 20 Author Share Posted August 20 Nu mai sunt pe niciun cont la jail, oricine poate sa iti zica tie ca ii deranjez , fără o dovada concreta nu poți face nimica. Eu eram acolo pentru ca mi se părea un loc bun pentru ferma de iron. Nu știu ce deranj player ai înțeles tu prin faptul ca eu am tras cu sageti spre mihail, mda Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 20 Share Posted August 20 Taci frate ca abereziii , se vede clar in poze si in video ca deranjai playaru intentionat cu toate ca te am avertizat de 2 ori, termina .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted August 20 Author Share Posted August 20 Ai vre o dovada ca m ai avertizat de doua ori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted August 21 Share Posted August 21 Uite , poftim si dovada ca m am saturat cate dovezi ti am dat , nu te mai incapatana sa faci rau ca nu ti merge https://imgur.com/YP1dbkP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 22 Admin Share Posted August 22 Ai fost avertizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts