StealthSpawn Posted August 25 Share Posted August 25 1. Numele tau din joc:StealthSpawn 2. Numele jucătorului reclamat:fddsd 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat mute pentru 'plangi' fara avertizare dupa avea atitudine vorbeste cu vtm cu asteaa.. se poate un warn? si pozele sunt de la 2y4u pentru ca eu nu am scoreboard on la el se vede data si ora in dreapta jos 4. Martori:2y4u eduard_smq 5. Sectiune:Boxpvp 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/HRLz3l5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted August 25 Share Posted August 25 salut aici e dovada ca ti-am scos mutul dupa 1 min o zi faina sa ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
StealthSpawn Posted August 25 Author Share Posted August 25 abuzezi de mute si unmute si ai si atitudine Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted August 25 Share Posted August 25 ce abuz de mute si de unmute si nu am atitudine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted August 25 Admin Share Posted August 25 Ai primit unmute. Membrul staff o sa fie avertizat in privinta comportamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts