Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie Eduard smq kamiken fdssd zthevlad

Kulinar

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: MexicanN

2. Numele jucătorului reclamat: eduard_smq, KamiKen, zTheVladxD, fdssd 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: kamiken zthevlad si fdssd nu sunt atenți la chat și eduard smq face favorizari pentru ca ma av doar pe mine 

4. Martori:ErronJax

5. Sectiune:boxpvp

6. Dovezi - Poze: 

Gen tu imi zici mie ca dacă sunt doi staffi on, gen kamiken si Eduard smq, atunci unul dintre  ei poate sta afk pentru ca e celalalt on ? Sau ce ai vrut sa zici acolo? Ca ești mai smeker decât ei pentru ca ai un rank mai mare ?

Nu ma cred mai smeker ca sunt grad mai mare, da este responsabilitatea STAFF-ULUI sa stea pe chat nu a mea, Nu ma obliga nici un regulament eu ca Administrator sa stau pe chat cand sunt alte grade mai mici

• Sad 1

Salut Kulinar!
Eu atunci m am dat special de pe /v ca sa iti zic tie ca doar pe tine te am vazut! 1 la mana
In rest eu am fost cu vanish-ul deoarece oamenii raporatu de hack unele persoane asta 2 la mana
Si 3 la mana am anuntat ca o sa stau cu /v ca sa ma uit pe ei.
In concluzie eu am incercat sa fac treaba atat ca admin adica sa dau ban la hackeri cat si ca helper adica sa ma uit pe chat

O seara faina !

• Confused 1

Salut Kulinar! Doresc sa readuc aminte, asa cum au zis si colegi mei, fdssd nu facea pvp, eu faceam pvp, am zis ca e el atent, si pe langa asta nu prea putem sa vedem chatu din cauza la anticheat. Mai exact daca cnv injura si da altu cu hack apare anti cheatul pe chat si uneori mai spameaza si nu putem vedea chatul. Multumesc pt intelegere si seara faina!

• Haha 1

Salut Kulinar cum au zis colegi mei nu se vede chat-ul de anti cheat si eu am facut pvp un pic ca a trebuit sa ma bat cu cineva imi pare rau ca nu m am uitat in chat dar daca spameaza anti cheatul atunci eu nu pot sa vad chat-ul  si dupa 10 min m am oprit ca mi-au zis colegi mei sa ma uit pe chat 
O seara faina sa ai 

• Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...