Tommy Posted August 30 Share Posted August 30 1. Numele tau din joc: Tommy_16 2. Numele jucătorului reclamat: XoSmileX 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am facut rost de 2 axe, unul gasit pe jos si altul luat de la un player si am zis 2 axe ezz, gen, ca le-am facut imediat si usor si ma trezesc cu avertizare de la fdssd si apoi imediat cu mute de la XoSmileX pe motiv ''toxic'' nu i-am spus cuiva ca l-am bautut ezz sau ceva sa fiu toxic, am zis in scopul ca am facut usor rost de 2 axe, unul de pe jos si unul de la un player. De cand pana cand ''ezz'' e toxicitate ? si de ce sari direct cu mute sa imi strici history-ul? puteai sa avertizezi daca ti se parea ca sunt toxic si daca continuam sa imi aplici sanctiune, am fost in staff si stiu destul de bine regulamentul. 4. Martori: MexicanN si el a zis ca am primit mute pe nedrept 5. Sectiune: Boxedpvp 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/RyTqPu38eeTf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted August 30 Author Share Posted August 30 Anulez reclamatia! Si-a dat seama ca nu trebuia sa primesc sancitune si am rezolvat situatia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted August 30 Admin Share Posted August 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts