Yungl2p Posted August 31 Share Posted August 31 1. Numele tau din joc: lapcrap 2. Numele jucătorului reclamat:fdssd 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:jail aiurea 4. Martori:Eu si inimioara mea 5. Sectiune:BoxPvp 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/kbvG6NX Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted August 31 Share Posted August 31 Am pus filmarea sa filmeze si am dat 1v1 cu tine ai dat prin cob si auto cob si cand ti-am dat jail m am uitat la filmare si nu mi-sa pus mai am bug de la bandicam sa nu se puna filmarea si ai primit unjail dupa 1 min o seara faina sa ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yungl2p Posted August 31 Author Share Posted August 31 Pai bre daca tu mi ai dat jail,dovedeste mi ca ai hack,nu e prima data cand dai jail/unjail,lui Disscordwarrior tot i ai fct asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted August 31 Share Posted August 31 te-am pus sa te ia cineva la control o sa astept sa te ia la control si dupa vedem daca ai hack sau nu o zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yungl2p Posted August 31 Author Share Posted August 31 sa ma ia la control,nu mi pasa,imi pasa ca tu un copil de 12 ani de te crezi mare staff vii pe sectiune si sanctionezi lumea fara dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted August 31 Admin Share Posted August 31 Nu mai face parte din echipa staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts