Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

RECLAMATIE CA DC NU

VenomBlack96

Recommended Posts

Salut.Nu inteleg ce problema ai cu mine ca eu nu il lovesc pe el am dat destul in el cand eram la magma si nu cred ca am zis undeva ca fac team cu el.Daca nu ne lovim nu inseamna ca facem team sa sti.Sper ca ai inteles.Plus ca nu aveam chef sa ma bat cu un hacker si sa mi pierd itemele care sunt destul de greu de facut.

bun deci daca este hacker ce treaba are asta?nu mai ma pot bate cu alti ca e un hacker pe server?

nu iam dat jail pentru ca se da ban si stefyboy il filma sa aiba dovada pentru ce sa i dea ban ca e greu sa filmez pe cineva de 4 ori ca are mai multe conturi

logic ca nu voiam sa nu mor dar acum te intreb eu ce treaba am eu sa nu muriti voi e treaba voastra daca nu va descurcati stiu ca este un hacker dar eu m am descurcat si am supravietuit fara sa mor?

1 ce voiai sa fac jailul nu merge ban nu pot da ia zi ce sa fac?

2cand ma bat nu pot sa fiu atent la chat

3 anti cheatul este doar o avertizare ca noi trebuie sa ne uitam pe el si daia stefyboy ma punea sa i pun cobweb la picioare etc sa i putem da ban

4 sunt helper nu moderator sa pot da ban

si ma mira ca tot nai inteles ceva te rog asteapta un manager

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...