Kulinar Posted September 2 Share Posted September 2 1. Numele tau din joc: Kulinar 2. Numele jucătorului reclamat: endershy_25 screwy00 3. Motivul și descrierea situației pentru care îi reclamați: nu sunt atenți la chat sau fac favorizari nush 4. Martori: erronjax, yungwaves_ 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erron Posted September 2 Share Posted September 2 Ca martor vreau sa spun ca au trecut mai mult de 10minute si respectivi inca nu au primit mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted September 2 Share Posted September 2 Salut , sa nu credeti ca daca nu actionam pe moment , ii lasam sa scape , La m sanctionat dupa fiindca aveam mc u , in bara , ca ma uitam pe o filmare cu unu care avea hack https://imgur.com/jUlltsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted September 2 Author Share Posted September 2 După ce ti am făcut reclamația =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwy00 Posted September 2 Share Posted September 2 Salut Kulinar si multumim pentru reclamatie! in legatura cu ce ai spus,ca nu suntem atenti la chat,noi suntem,doar ca eu ma ocupam sa prind niste hackeri pe filmare si endershy le analiza ca sa le dea ban,iar cand nu raspundeam,acea dovada este de cand ma duceam pe survival sa il caut pe endershy(ca acolo l am mai vzt in seara asta) daca il vedeam on pe discord,si ramanea sectiunea fara staff pt un minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endershy Posted September 2 Share Posted September 2 Plus ca nu vedeam chat u din cauza ca spama pluginu extrem de repede si treceau mesajele 'fulger' dar cu toate astea tot l am santionat xD https://imgur.com/Fc9BxJn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted September 2 Admin Share Posted September 2 Membrii staff o sa fie avertizati de data aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts