VenomBlack96 Posted September 3 Share Posted September 3 1. Numele tau din joc: VenomBlacki96 2. Numele jucătorului reclamat:mihai0 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mia dat ban dejeaba 4. Martori:EU 5. Sectiune:Boxpvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/YnMSTdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha0 Posted September 3 Share Posted September 3 Salut domnule VenomBlack96 vreau sa iti zic ca am actionat destul de bine pentru ca ai facut multe chestii pe care nu e bine sa le faci .Ai fost destul de toxic aici dovada: dovada 2: Sa ai o seara frumi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenomBlack96 Posted September 3 Author Share Posted September 3 Buna Seara nu inteleg pentru cateva cuvite urate ban ? am umplut cheatu ? am primit mute 1h atat era daca umpleam chatu eram ok si nu mai faceam aseasta reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted September 3 Admin Share Posted September 3 Numele topicul spune cam tot. Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts