Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie AlexFTWgaming WorsttWasTaken

robi22222

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: fdssd

2. Numele jucătorului reclamat: AlexFTWgaming  WorsttWasTaken 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: chatul intreaba pe chat ce sa faci cu ala si etc si stafful nu zice nimic stiu ca nu e staff pe box dar totusi trebe sa rsp asa e frumos
WorsttWasTaken  imi da mute pentru injosire staff si pe ala care injura nu ii da mute
4. Martori: sectiunea

5. Sectiune:boxpvp

6. Dovezi - Poze:
 2023-09-14_20.37.47.png2023-09-14_20.37.59.png2023-09-14_20.37.41.png2023-09-14_20.37.44.png

Ai primit mute pentru ca m ai injosit pe mine spunandu mi "asa baiat bun" dupa ce ii raspund lui venom la intrebare,tu cautand doar sanctiuni la staff normal ca te ai gandit sa faci reclamatie , stiam de la inceput ca , cauti sanctiuni asa ca am decis sa nu stau sa ti raspund la niste intrebari inutile de a le tale,si avand in vedere ca nu sunt staff,pe box si sectiune unde am eu staff este in mentenanta nu pot sa dau mute,de asta ti a dat worst pentru mine rEjnEer.png

Salut dragul meu robi, dovada ti a dat o dragul meu coleg. El mi a zis sa iti dau mute pentru ca el nu are acces. Chatul nu aveam cum sa il vad deoarece configuram un nou kit pentru draga sectiune. Si din cate imi aduc aminte eu am raspuns la cativa playeri dar nu se vede in ss. Si nu inteleg de ce i ai facut si lui Reclamatie cand nu este staff pe boxpvp, singurul staff on la accea ora eram doar eu.

pentru ca tu esti lider si ai  alta treaba nu sa rsp pe chat  daca el nu e staff pe boxpvp  macar poate sa rsp pe chat nu sa dea mute sa nu vine la mine cu fite ca nu are chaf sa rsp 
 si tu daca miai dat mute mi-e ai vazut ca a injurat si ala sau daca alex ti-a zis sa imi dai mute la vazut si pe ala cand a injurat si putea sa iti zica 

o seara faina sa aveti

astept rsp la un manager

• Admin

Avand in vedere faptul ca unul din membrii staff implicati e doar CH pe box, acesta nu este obligat sa-ti raspunda la intrebari, mai ales daca dupa il iei la misto. Celalalt membru staff o sa primeasca un avertiment verbal ca pe viitor sa fie mai atent pe chat. 

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...