Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie WorstWasTaken

iamRaul

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: _suntraul_

2. Numele jucătorului reclamat: WorstWasTaken

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Motivul pentru care-l  reclam este ca. sunt hackeri online. da? ok stateam linistit. aveam lag spikes. vine unu cu auto-web si ma prinde n web/ *inca e online* ora : 3:49 romania - 2:49 austria . i am cerut frumos restore. si delete la inventar la cel care m-a omorat cu hack. mi-a zis ca nu . si ca stafful nu raspunde de iteme pierdute. . dar acum ceva zile la multi le-o dat restore. printre care si eu de ce sa mint. dar cand e nevoie . si chiar e nevoie. nu o face. uni isi faceau alturi si se omorau si veneau cu motiv ca l-o omorat cnv cu hack.    eu am fost omorat cand StefyBoy era online. asa zis si control-hacku stiu ca cand ai auto web si kill aura la maxim. apar flaguri. iar ei nu au facut nimic. chiar din contra. nu bagau in seama

4. Martori: sasuke669 GodoFyALL  qwe Antonio_2010as Mariuslol009

5. Sectiune: BoxPvP

6. Dovezi - Poze: LOGS

https://imgur.com/ig60Lj7
https://imgur.com/puKFENc
https://imgur.com/Nt3oa4D
https://imgur.com/kIKRBxj

Salutari dragul meu raul. Stafful nu raspunde la itm pierdute. Da stiu acum o saptamana am dat itm inapoi la cei nevoiasi care chiar nu aveau itm. Dar unii dintre voi, chiar si cei mentionati la martori ati abuzat de chestia asta. Si da nu te bag in seama cand stau pe hackeri. Si alea nu sunt figuri doar ti am zis (aia e a nush cata oara cand iti zic). Stefyboy cand am intrat eu statea pe un hacker. Nu se poata impartii in 4 sa stea pe toti, si eu la fel nu pot sa ma impart sa stau pe fiecare player suspectat de hack in acelasi timp. TU si cu altii nu stiti cat munceste stafful (unii dintre ei dar asta e partea a 2a) ca sa va asigure un mediu cat de cat mai placut. Si de unde stii tu ca nu fac nimic eu? Poate muncesc pe sectiune sa bag ceva nou, poate repar un bug nu stau toata ziua doar pe hackeri.  Eu ti am zis ce am avut de zis si nici nu cred ca avea rost reclamatia asta. O zi buna sa ai.

Eu n am abuzat din cate siti.
am fost prea norocos sa dau din hacker in hacker.
si cum la cei nevoiasi
asta ar insemna favorizari worst
si cu dovada video daca ti dadeam
tot nu dadeai nmk
+ StefyBoy era on! dar nu era n control!!
era afk!  fix cand ai iesit tu!
insist sa zic a spus ca face ceva la discord.
nu ca e in control sau spec pe cineva.
domnul respectiv si-a luat flags. stefyboy nu a facut nimic. 
v-a luat aproape o ora sa vedeti ca e cu hackul on
chiar daca el dadea cu autoweb si restu
 Nu inteleg nici motivul mute ului
injosire?
spuneam frt adevarul  poate faci ceva pe sectiune
dar ceilalti membri sa se ocupe macar
Cosminas e pe lumea lui pune web si ajuta hackeri si pnm
Chiar nu cred ca tu faceai ceva foarte important in acel moment
iar inca ceva
de ce a stat Stefy afk pe sectiune?

Salut!
Vreau sa spun ca tu worst ai zis ,,am dat itm inapoi la cei nevoiasi care chiar nu aveau itm"(iar raul chiar nu avea iteme inainte sa ma omoare) Pot confirma ca suntraul m a omorat, mi a luat itemele si din spusele lui a murit cu ele. Pana la urma a ajuns sa faca si reclamatie Raul ca a pierdut itemele si erau itemele lui, tu crezi ca daca cineva ar vrea sa abuzeze de chestia asta si sa primeasca niste iteme gratis s ar fi ajuns pana aici? Eu nu prea cred. Plus ca nu avea unde sa si puna itemele daca incerca sa ti dea ,,scam" poti verifica si in loguri la trade sau in echest ul lui. Chiar nu mi se pare corect ca, cand cineva moare de la un cheater sa nu si primeasca itemele. Pana la urma a muncit la ele nu te gandesti? Si dupa tot noi venim si ne intrebam ,,Ba da..oare de ce nu se mai joaca nimeni boxpvp? Raspunsul e chiar in fata ta frate, uita te, deschide ochii, uite cati copii folosesc cheat pentru a strica distractia celorlalti.Pana la urma nu e doar vina staff ului care din cate a zis si raul ,,sta afk" ci si vina anticheat ului, stiu ca asta nu e vina staff ului dar pana la urma se putea prevenii chestia asta daca exista un anticheat care bana playerii instant sau care avea o acuratete mai mare la detectarea cheat urilor.

Edited by Alexeee

Dragul meu raul. Ce favorizari? Daca imi aduc aminte si tu ai venit la mine de mai multe ori sa iti dau restore ca ai murit de la x hacker si a luat ban. Si ti am dat. Asa ca nu mai zice ca am favorizat pe cineva. Eu v am tratat egal dar daca sa ajuns la o manarie am decis sa nu mai ajut pe nimeni. 

inteleg. ce zici. dar eu am cerut cand a fost nevoie. nu ca voiam. sau ca intenitonam.
dar jucam legit eram parlit la pvp pana sa ma invete sefu laur
acu joc mai bine
n am cerut restore prima data pentru ca nu eram prins in web sau ceva era greseala mea
dar cand o venit ala si mi o dat auto web m-o terminat. n-o lua in gluma ca vb serios worst|
Dar Dragul meu worst. am venit la tine doar cand a fost vorba de vreun hacker nu cand m-a omorat cineva legit. asta e clar
ti am mai zis nu vin la tine din orice porcarie pe care o fac!
doar cand e nevoie si simt eu nevoia!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...