Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie Cosminas

KamiKen

Recommended Posts

Salut Kamiken!Atunci când ai zis acel cuvânt,eu puneam dovadă cu hack pe youtube a unui player deoarece un coleg a cerut-o și nu puteam să văd chatul.Plus,atunci când ai făcut screenshot cu cuvantul respectiv,chat-ul era activ și astfel era mai greu de a vedea daca cineva scria ceva ce nu era permis.
Dovada:

Acum 5 minute, Bobi88 a spus:

Salut Kamiken!Atunci când ai zis acel cuvânt,eu puneam dovadă cu hack pe youtube a unui player deoarece un coleg a cerut-o și nu puteam să văd chatul.Plus,atunci când ai făcut screenshot cu cuvantul respectiv,chat-ul era activ și astfel era mai greu de a vedea daca cineva scria ceva ce nu era permis.
Dovada:

Nu prea inteleg ce legatura are aceasta filmare cu reclamatia mea. eu am zis la ora 19:45 acea jignire. Si observ in filmare ca tu filmai la minutul 19:44. Si pe langa asta daca tu filmai dc Daniel era pe v? putea el sa aiba grija de chat cat filmai tu. Nu erai singurul. Si nu va inteleg dc stati mereu pe v? Adica un helper nu trebuie sa stea pe v mereu si atunci cand un player incalca o regula trebuie sa isi dea unvanish sa avertizeze sau sa dea mute si dupa sa se duca pe v. Nu, e gresit. Asa ca va zic la amandoi sa aveti grija si sa nu mai stati pe vanish mereu, si grija pe chat. Unu filmeaza si altu are grija de chat. Nu tu filmezi si x cutare sta la o cafea si la o vorba cu tn cat filmezi tu

Chiar acum, Bobi88 a spus:

Era la 19:44,iar la 19:45 eu postam pe youtube si eram nu puteam sa vad chatul.

si cel putin Daniel era liber si el era pe v. si totusi nu a avertizat. Deci nush ce sa zic. Astept raspunsul unui manager

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...