KamiKen Posted September 30 Share Posted September 30 1. Numele tau din joc: qwe 2. Numele jucătorului reclamat: Cosminas 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:nu avertizeaza sau nu da mute 4. Martori:Alexeee_ yungconfiqured_ si mai tot chatu 5. Sectiune:boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi88 Posted September 30 Share Posted September 30 Buna ziua!In prima poza se vede clar ca am votat atunci cand s-a zis cuvantul respectiv ceea ce inseamna ca nu vedeam chatul si nu stiam de faptul ca s-a zis acel cuvant. Am si eu o intrebare,care e faza cu reclamatiile astea?Doua reclamatii in mai putin de 24 de ore care din ce observ,sunt adresate împotriva mea.Stiind faptul ca sunt staff de putin timp[mai putin de o saptamana],puteai sa ma anunti pe chat,ori pe helpop de faptul ca Alexeee_ jignea pe cineva,in loc sa iti pierzi timpul prin a imi face o reclamatie.Zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamiKen Posted September 30 Author Share Posted September 30 Acum 20 minute, Bobi88 a spus: Buna ziua!In prima poza se vede clar ca am votat atunci cand s-a zis cuvantul respectiv ceea ce inseamna ca nu vedeam chatul si nu stiam de faptul ca s-a zis acel cuvant. Am si eu o intrebare,care e faza cu reclamatiile astea?Doua reclamatii in mai putin de 24 de ore care din ce observ,sunt adresate împotriva mea.Stiind faptul ca sunt staff de putin timp[mai putin de o saptamana],puteai sa ma anunti pe chat,ori pe helpop de faptul ca Alexeee_ jignea pe cineva,in loc sa iti pierzi timpul prin a imi face o reclamatie.Zi frumoasa! nu e treaba mea sa fiu atent pe chat. Esti staff tr sa fii atent la chat! Inteleg ca nu esti robot sau cv dar, dupa ce revi de la vote sau cv uitete pe chat mai sus de unde ai lasat jocu sa vezi daca cnv a jignit sau a incalcat vreo regula! Si venind vorba cu reclamatiile astea, ce? Nu am voie? Daca tu nu iti faci faci treaba de staff vrei sa stau sa ma uit cum altii incalc regurile? Si chiar daca esti de putin timp, eu cand eram staff si eram mai mic decat tn aveam grija de chat si aveam ce a mai mare activitate si stiam regulamentul. Acu te rog frumos, astept raspunsul managerului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted September 30 Admin Share Posted September 30 Intr-un interval de timp de 24 de ore, un player are dreptul la 3 post-uri. Acesta este al 4-lea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts