Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Cosminas

qwe

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: qwepro

2. Numele jucătorului reclamat: Cosminas

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Nu avertizeaza, nici el nici Daniel_M_D

4. Martori:Alexeee_

5. Sectiune:boxpvp

6. Dovezi - Poze:26ruFZ0.png?ex=651bc8c8&is=651a7748&hm=626ruFZ0.png?ex=651bc8c8&is=651a7748&hm=69ZdPlOW.png?ex=651bc9cd&is=651a784d&hm=d

• Sad 1

Salut!

Poza 1:Am iesit si nu aveam cum sa dau sanctiune.

Poza 2:Tu ma tineai la vorbe si aveai o atitudine care lasa de dorit in calitate de fost staff si nu eram doar eu online[cei din echipa staff]si nu inteleg de ce nu au dat av dar se mai intampla.

Acum,sa avem o discutie importanta.

1.Ce e cu atitudinea ta si a lui fdssd fata de staff?

2.Ce urmaresti?Ca nu faci reclamatii asa degeaba[foarte des]si mie si colegilor mei.

3.Iti recomand sa te opresti cu limbajul asta ,,hartuitor" care este deranjant si pentru mine si pentru colegii mei care vor sa se desfasoare intr-un mod pe care il considera adecvat lor si ajuta server-ul[stau pe v si filmeaza hackeri,dar tu îi divulgi și astfel hackerii își scot hackul ca sa nu fie prinsi]etc.

Sper ca ai înțeles și te oprești cu asemenea mesaje,inclusiv fdssd,care,din ce vad,este apropiat de tine și v-am vazut cum scriati pe chat de faptul ca fdssd are hack si ca eu am vorbit cu StefyBoy sa il ia la control.Daca nu vad schimbari in atitudine,iar colegii mei,inclusiv eu se simt hartuiti,voi fi nevoit sa vorbesc cu un lider sau manager daca este cazul despre aceasta situatie.

Zi frumoasa!

• Haha 1

4 minutes ago, Bobi88 said:

Pardon,la poza 2,spamul se ia in considerare de la minim 3 randuri,ceea ce inseamna ca nu era obligatoriu sa dau av 

sa iti zic. nu ai voie spamu de la 3 in sus. adk daca vrea cnv poate sa zica de 2 ori un lucru pe chat repetitiv si dupa sa zica altcv? adk nu e spam? ex:

qwe: Alexeee_

qwe: Alexeee_

dupa trece ceva timp

qwe:frt rsp

qwe:frt rsp

asta nu e spam?

si venind vorba  de atitudine. Nu am voie sa te intreb? nu am voie la intrebari si mai exact ce atitudine? ca nu te am jignit nu am zis nmk urat. Limbaj hartuitor? scuzama pe mn daca asa ai crezut. Ce doresc eu pe aceasta comunitate este un staff care e atent la chat si respecta regurile Deoarece pe vremea cand eram eu staff doar daca aveam un anturaj mai direct sau mai ne prietenos imediat eram luat la intrebari de manageri si etc etc. Eu doresc pe aceasta sectiune stafii care nu stau mereu pe vanish neatenti la chat si care dupa daca cnv injura sau face cv sa dea ei imd mute de pe vanish si asta a fost. Azi de cate ori te am rugat sa filmezi hackeri aceeia? ai zis ca da ca ai filmat si nu mi ai dat nici un rezultat. Nici un ban, jail sau macar sa raportezi playeri pe sv de staff la rapoarte ca sa intre cnv sa ii faca control.

• Confused 1

Serios?Nu am dat jail?Sa il intrebi pe prietenul tau fdssd,care a primit jail pentru hack si facea in toate felurile.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ai fost staff,mai ales faptul ca nu esti si punct.

• Haha 1

1 hour ago, Bobi88 said:

Serios?Nu am dat jail?Sa il intrebi pe prietenul tau fdssd,care a primit jail pentru hack si facea in toate felurile.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ai fost staff,mai ales faptul ca nu esti si punct.

Nu ma lua pe mn cu punct, Ca la mine e virgula. Unde ai dat jail? Ai dovada? zimi si mie

una din 19 filmari de hackeri doar pe fdssd? Si ce daca nu mai sunt staff? eu sunt fost staff si iti zic pentru binele tau, dar se pare ca il iei ca pe un sfat rau. PUNCT.

• Sad 1

• Admin

Iti aduc la cunostiinta faptul ca se pot vedea conturile detinute de o persoana si este inutil sa iti faci altele de pe care sa faci reclamatii in timp ce unul din ele este restrictionat pe forum! Exact cum s-a mai procedat in astfel de cazuri, sanctiunea ti se va aplica si pe acest cont pana iti va trece pe cel initial, iar reclamatiile tale vor fi anulate.

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...