robi22222 Posted October 5 Share Posted October 5 1. Numele tau din joc: fdssd 2. Numele jucătorului reclamat: Tommy_16 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea am facut un pic de misto pe chat ca am zis la un baiat ca are 3 min sa imi dea codul anydesk si imi zice unu staff dc nu dai mute il intreb pentru ce sa dea mute si imi zice ca ai uitat ca nu mai esti staff tata si eu ii zic cu tata cu cu ma-ta ca sunt mai are ca tine si pentru asta imi iau mute 45 min lbj farm si toxic unde am fost toxic si unde e lbj stii ce inseamna lbj macar 4. Martori: sectiunea 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 5 Author Share Posted October 5 (edited) si iti mai ex ceva eu am zis cu tata vb cu ma-ta acolo trebuia av pentru lbj si dupa nu am mai zis nimic aia cu taci drq aia nu e lbj eu nu inteleg ce sens a avut mutul ala Edited October 5 by fdssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted October 5 Share Posted October 5 Dupa cum se poate vedea aici https://imgur.com/a/j38lb2Z , ii spui ''tată vorbeste cu mă-ta ca sunt mai mare ca tine'' te-ai referit ca ai tangente cu mama lui si sa o intrebe de dansa si in plus cand vorbeste de familie cum ar fi ma-ta primesti mute, pe langa asta ai mai spus '' taci drq ca nu te-a intrebat nimeni''. Pana in aceasta conversatie te mai dadeai si ca esti control hack-er si ii cereai tu codul anydesk, pe scurt il mai luai si la misto, dovezile sunt aici: https://imgur.com/a/GBOa2l6 , https://imgur.com/a/cdm87jR . Nu am avut timp sa stau sa iti dau avertisment fiindca erau hackeri pe banda rulanta si stateam sa ii filmez, trebuia sa mai fiu atent si pe chat la voi la cum vorbiti. Mai devreme mi-ai spus ca vrei sa vii in staff si tu ai un astfel de limbaj, nu cred ca o sa fi acceptat in felul asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 5 Author Share Posted October 5 salut nu stiu ce inventezi tu acolo dar eu nu m am referit la asta ce ai zis tu acolo sa iti explic mai bine ca vad ca nu ai inteles Eu am facut o gluma cu altcineva nu cu ovidiu despre ch eu cu baiatul ala cu care am facut gluma ma cunosc ovidiu sa bagat in seama si zice pe chat staff nu dai mute si eu il intreb pentru ce imi zice ca pentru ca te prefaci staff ai uitat ca nu mai esti tata:)? si eu ii zic cu tata vb cu ma-ta nu cu mine ca sunt mai mare pentru asta se da mute daca asi fi injurat atunci mute si tu mi-ai dat pentru lbj farm si toxic unde am fost toxic si unde am injurat ca eu nu am injurat cu nimic doar i am zis ceva pentru chestia aia se da av erau 2 stafii on tu si danezu danezu era pe hackeri si nu era prin de hackeri erau doar 2 daca tu nu ai timp sa dai av atunci cum ai avut timp sa imi dai mute frt cum un staff nu are timp sa dea av si da mute ca e mai usor tu vezi ce scrii acolo macar vreau sa intru in staff in ce fel sa nu fiu ac frt ca tu nu stii sa dai un mute cum trebe ca tu cica nu ai timp sa dai av astept rsp la un manager o zi faina sa ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted October 5 Share Posted October 5 Cred ca e mai important sa stau pe un hacker sa îl filmez ca apoi sa îl banez, ca tot voi aveți de comentat ca nu ne facem treaba și nu da ban hackerilor. Am înregistrat câteva ore încontinuu, inclusiv partea cu tine, am dat 10 banuri in 2 ore. Când sunt atent pe un hacker, trebuie sa fiu axat pe el + ca îți mai spun încă odata, erau 2-3 hackeri in momentul ala on, trebuia sa ma împart la toti, se poate vedea pe filmările pe care le am ca dovezi. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 5 Author Share Posted October 5 iti mai zic odata era si danezu pe hackeri cum ai zis si tu acolo tu nu ai timp sa imi dai av dar atunci cum ai timp sa imi dai mute frt cand injura ciineva pe chat sau face ceva tu te uiti ce trebe sa ii dai av sau mute nu treeb sa stai 10 ani 10 sec iti ia da dai un mute sau un av frt aici nu e vorba de hackeri tu puteai sa stai 10 sec sa dai un av nu mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted October 5 Share Posted October 5 Domnul fdssd, nu mai fiți post hunter și hai sa lăsam stafful care se ocupa de reclamație sa zică verdictul cine are dreptate și cine nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 5 Author Share Posted October 5 domnule tomy nu stiu unde vezi tu post hunt ti-am facut o reclamtie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted October 5 Admin Share Posted October 5 Pe langa faptul ca riscai sa fii sanctionat si pentru ca te-ai dat drept control-hack, pentru ca au mai fost cazuri in care playerii chiar au crezut, glumele cel mai bine le faci in privat cu prietenul tau. Acum ca sa analizez toata propozitia pentru care tu ai luat mute, avem asa: "esti vai de tine" - injosire, respectiv toxicitate "ma-ta" - limbaj mama, daca o spui asa [pe boxpvp nu mereu se ofera avertisment ca pe survival cu bine-cunoscutul "fara mame pe chat", ramane la latitudinea membrilor STAFF cat de indulgenti sunt, fiind un nivel mai ridicat de injurii si toxicitate] "taci drq" - limbaj clar, "drq" in acest context sau in "du-te drq" se incadreaza la limbaj. Sper ca te-am lamurit cu aceste explicatii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts