Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie eduard_smq

robi22222

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: 33554

2. Numele jucătorului reclamat:eduard_smq

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi-a dat mute pentru niste chesti care nu trebuia mi-a dat mute pentru frustrat injosire staff jignire staff de cand se da pentru amandoua si ce am scris eu acolo era lbj staff atat 

4. Martori:

5. Sectiune:

6. Dovezi - Poze
image.png?ex=653fe9c9&is=652d74c9&hm=2c2db7e0acdf18d52f4f74e41c7493ae27075f1abdcb04c86e75d1077c9c2b5b&image.png?ex=653fe9d9&is=652d74d9&hm=181fcddd49ee306d023c1900a2457fd39e0cffb9581aae4c7e54f30efbd57737&

Salut robi!

Vad ca dupa plecarea ta din staff ai inceput din nou cu reclamatiile!
In dovezile trimise de tine se vede clar ca
1. Esti frustrat deoarece stii ca ti ai luat ban cand tu jucai cu hack de la leader si spunei ca nu ai hack!
https://imgur.com/a/9Oif5XC
2. jignire staff deoarece ai zis "sa imi bag toata .. in voi de staffi"

3. injosire staff deoarece ai zis "la astia care nu au hack dati ban dar la asta care are hack nimic" ceea ce reiese in aceasta parte ca noi nu suntem in stare sa dam un ban sau sa ne ocupam cum trebuie. 

https://imgur.com/a/9Oif5XC aici este si dovada mea!
Sper ca te am lamurit si seara faina!

salut in primul rand 
1. Esti frustrat deoarece stii ca ti ai luat ban cand tu jucai cu hack de la leader si spunei ca nu ai hack!: nu sunt frustrat dar eu imi iau ban si astia care au hack la max nu dati nici un ban dar in fine de cand se da mute pentru frustrare ca eu unu nu vad in regulament asa

2. jignire staff deoarece ai zis "sa imi bag toata .. in voi de staffi" : e lbj staff nu e jignire una e jignire una e lbj 
jignire e atunci cand zici ”sunteti niste staffi prosti„ asta e o jignire ce am zis eu acolo e lbj staff asa 

3. injosire staff deoarece ai zis "la astia care nu au hack dati ban dar la asta care are hack nimic" ceea ce reiese in aceasta parte ca noi nu suntem in stare sa dam un ban sau sa ne ocupam cum trebuie. : eu asa fac ca nu sunteti erati 2 stafii on si nu dati nici un ban erau 2 hacker pe sectiune si voi nimic daca esti staff trebe sa iti fac treaba 

frustrare 4.8  Orice dovada de frustrare, pentru orice fel de motiv, manifestata pe chat, va fi sanctionata.
Mute 10 minute 
injosire staff  15 min 

4.4  Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF  sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate). 

Mute 15 minute 

jignire staff  

3.2  Nu aveți voie să înjurați / jigniți un membru STAFF:

Mute: 10 - 40 minute (în funcție de gravitatea situației)
15+10+40 = 1 ora si 5 min  si tu mi-ai dat o ora si 10 min se pare ca nu stii regulamentul

Salut!
Eu in momentul in care ti am dat mute am iesit dupa accea de pe sectiune deoarece aveam o sedinta pe zoom la care a trebuit sa merg! asta fiind 1 la mana
2 la mana jignirea si limbajul staff sunt cam acelasi lucru.
3 la mana s a mai dat mute pt frustrare 

4. la mana Noi staffi incercam sa ne ocupam de hackeri cat de mult putem, nu putem da banuri doar ca spuneti voi sa dam ban. Ne trebuie dovezi clare deoarece asa nii s a transmis de la manageri!
daca nu iti convine modalitatea noastra de a prinde hackerul si daca tii se pare mult prea inceta te rog frumos sa iei legatura cu unul dintre manageri.
eu mi am spus puncutl de vedere

asteptam raspunsul unui manager la aceasta reclamatie!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...