Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie dekrypted_

qwe

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: qwe__

2. Numele jucătorului reclamat: dekrypted_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Se baga in convorbirea mea de pe msg. (abuz SocialSpy si dupa imi comenteaza pe chat.) Divulgare info staff. (ca a zis ca are doar un warn.) Si putin de spam. 

4. Martori: Alexeee_

5. Sectiune: boxpvp

6. Dovezi - Poze:image.png?ex=65413014&is=652ebb14&hm=44f

Salut! În opinia mea, nu am divulgat informații imp, pentru că am spus despre mine(nu alt membru staff), plus ca n_am zis un lucru cu o relevanta mare.În ceea ce privește spam-ul, toti mai comitem greșeli.

• Haha 1
  • Sad 1

• Admin

Motivul reclamatiei este foarte slab, ca sa nu zic fortat. Sectiunea de reclamatii exista pentru playerii care se simt neindreptatiti din cauza unei sanctiuni, pentru raportarea unei greseli grave etc, in niciun caz pentru a pune in aplicare "planuri" prin care se vaneaza un membru STAFF pentru a fi scos din functie. Conducerea comunitatii Addicted2 nu o sa aprecieze niciodata posthunterii, te sfatuiesc sa alegi cu grija motivele pentru care faci o reclamatie, altfel acest comportament nu va fi tolerat prea mult timp.

:respins:

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...