KamiKen Posted October 18 Share Posted October 18 1. Numele tau din joc: qwe 2. Numele jucătorului reclamat: StefyBoy 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban pt necooperare. Am inteles ca e cv de la anydesk ba chiar am si aratat ca erau bifate la setari configurarile pt control, tu tot nu puteai sa controlezi, si dupa ai zis sa stau un moment ca sa gasesti o solutie, si dupa aceea ai iesit si eu am mai asteptat 15 min dar nu ai revenit. Am iesit deoarece nu mai puteam sta pe pc. Si ce necooperare? Ca am iesit dupa ce ai iesit si tu? Eu dupa 15 min? 4. Martori: tot chatu 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefyBoy Posted October 18 Share Posted October 18 Buna qwe! In urmatoarea dovada sunt unele secvente unde se poate vedea ca ti-am zis sa imi dai acces + ca se vede in cateva parti ca la sesiune aveam FIECARE acces oprit, iar cu timpul a durat mai mult ca am vrut sa ma sfatuiesc si cu un manager despre situatie. https://youtu.be/FDqiuLvxYC8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted October 18 Admin Share Posted October 18 Membrul STAFF a procedat corect, ai evitat sa ii dai accesul pentru a-ti face control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts