setsprite999 Posted October 21 Share Posted October 21 1. Numele tau din joc:guccigucciyaya 2. Numele jucătorului reclamat:StefyBoy 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi a dat ban pentru refuz control da el nu mi a spus sa i dau anydesku si am iesit... 4. Martori: VenomBlack69 5. Sectiune:boxpvp 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/88wph4E la martor era VenomBlack96 scuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefyBoy Posted October 22 Share Posted October 22 Buna gucci! Ti-am dat ban pt ca ti-am zis cu anydesku inainte sa apara anuntul, iar cand am zis sa te uiti mai sus ti-am mai dat o data mesaju doar ca am dat la pers gresita. Uite dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
setsprite999 Posted October 22 Author Share Posted October 22 (edited) n am vazut frate, ti am scris si in chat Edited October 22 by setsprite999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenomBlack96 Posted October 22 Share Posted October 22 Salut ca martor cred ca am tot dreptu de a spune ce am vazut eu 1: era in pvp la momentu actul si 100% nu a vazut ce ai scris 2: Eram vc cu el si mia spus foarte clar ca trb sa plece ca are treaba 3: Poate daca scriai a doua oara numele lui nu iesiea Seara Faina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted October 22 Admin Share Posted October 22 Membrul STAFF a procedat corect, ti-a spus sa verifici ce ti-a zis mai sus, e cam ciudat sa iesi de pe server fix dupa asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts