robi22222 Posted October 22 Share Posted October 22 1. Numele tau din joc: Andrei155 2. Numele jucătorului reclamat: Daniel_M_D 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi-a dat mute pentru ca i am zis la un baiat ce faci vtm mi-a zis tu care esti si i am zis tactu si mi-a dat mute 30 min lbj fam care e lbju aici ca nu imi dau seama 4. Martori: sectiunea 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielMD Posted October 22 Share Posted October 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 22 Author Share Posted October 22 frt am zis tactu ca m a intrebat care sunt unde e lbj unde am injurat ca eu nu vad daca chiar era ceva rau ce am zis un av trebuia nu mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted October 22 Admin Share Posted October 22 Membrul STAFF a procedat corect, referintele la parinti in acest context se considera injurii si se sanctioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts