robi22222 Posted October 27 Share Posted October 27 1. Numele tau din joc: 123smecher 2. Numele jucătorului reclamat: mihai0 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi-a dat control pe un cont am intrat pe un alt cont nici nu am stat 2 min nu am facut pvp nimic m am dus sa farmez si imi iau control iar nu am mai intrat pe contul asta de cateva saptamani 4. Martori: sectiunea 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: nu am poza ca nu stiu ce poza sa pun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha0 Posted October 27 Share Posted October 27 salut Robi sper ca o sa intelegi si tu ca esti suspect cand iti teleportezi capul in stanga si in dreapta o sa ai o filmare mai jos dovada ai aici: si cum nu pot face nmk la control https://youtu.be/rd4mo5_clb8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted October 27 Author Share Posted October 27 (edited) frt pe filmare nu se vede ca imi teleportez capu eu asa farmez dau cu maousul in stanga si in dreapta pe filmarea ta nu se vede nimic ca as avea eu hack voi ch dati control asa la cea mai mica grsl bro eu te aia nu te-am lasat sa imi faci control ca stiam ca nu ai dovada si ca dai control asa la misto ca esti tu prea ch si nu e prima data Edited October 27 by robi22222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted October 27 Admin Share Posted October 27 Odata ce membrul STAFF a observat ceva suspect, are dreptul sa te ia la control ca sa se asigure. Daca stiai ca nu joci cu hack, nu exista vreun motiv sa nu cooperezi sau sa refuzi controlul. Odata ce o faci, confirmi ca esti hacker, ceva ce incercam sa eliminam de pe sectiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts