VenomBlack96 Posted November 5 Share Posted November 5 . Numele tau din joc: doarevent1 2. Numele jucătorului reclamat: urecheatu 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea 4. Martori:eu si robii 5. Sectiune: boxpvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Kd4Sgu0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLYscarPestele Posted November 5 Share Posted November 5 mi sa furat contu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenomBlack96 Posted November 5 Author Share Posted November 5 Nu are cum ca in interval de 17 minute sa iti fure cineva contu+erai on si ai raspuns la o reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi22222 Posted November 5 Share Posted November 5 cum a zis si venom cand ti-am facut reclamtie dupa nici nu ai iesit dupa 5 min ai inceput sa abuzezi daca iti fura cineva contu trebuia sa iesi de pe server si cand ai dat mute lat tot sv si jail la dura si la 7 nu iai dat cum vine asta si cand ai dat mute ai scris acolo dura va .... 7 va batee si etc nu iti mai iese sa minti vtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted November 5 Admin Share Posted November 5 Dupa cateva verificari, reiese ca nimeni nu a furat contul nimanui si a fost o vrajeala maxima recunoscuta si de el mai apoi. A primit remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts