Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere unban

VenomBlack96

Recommended Posts

• Nick:VenomBlack96
  • Pe ce sectiune ai primit ban:global
  • Numele membrului din staff care te-a banat:_Jhinxx
  • Dovezi: Imagine
  • Alte detalii:

Stimate Echipă a Serverului "add2",

Mă adresez acestei cereri cu sinceritate și cu un profund regret pentru comportamentul meu anterior pe serverul dumneavoastră. Înțeleg că am încălcat regulamentul prin exprimarea unor cuvinte neadecvate față de unul dintre managerii serverului.

Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele și îmi cer scuze pentru orice neplăcere sau disconfort pe care l-am provocat comunității și personalului serverului. Îmi dau seama că limbajul meu a fost inacceptabil și nu reflectă valorile și standardele serverului dumneavoastră.

Promit solemn că voi respecta cu strictețe regulamentul serverului de acum înainte și că voi contribui la un mediu de joc pozitiv și prietenos pentru toți membrii comunității. Îmi doresc să-mi recâștig încrederea și să am oportunitatea de a mă reintegra în comunitatea voastră.

Vă rog să luați în considerare cererea mea de unban și să-mi acordați o șansă de a demonstra că am învățat din greșeală mea. Sunt dispus să accept orice condiții suplimentare sau sancțiuni pe care le considerați necesare pentru a remedia daunele provocate și pentru a demonstra că am evoluat.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru înțelegere. Aștept cu nerăbdare să aud un răspuns din partea voastră.

Cu respect,

VenomBlack96

Edited by VenomBlack96

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...