VenomBlack96 Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 (edited) Nick:VenomBlack96 Pe ce sectiune ai primit ban:global Numele membrului din staff care te-a banat:_Jhinxx Dovezi: Alte detalii: Stimate Echipă a Serverului "add2", Mă adresez acestei cereri cu sinceritate și cu un profund regret pentru comportamentul meu anterior pe serverul dumneavoastră. Înțeleg că am încălcat regulamentul prin exprimarea unor cuvinte neadecvate față de unul dintre managerii serverului. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele și îmi cer scuze pentru orice neplăcere sau disconfort pe care l-am provocat comunității și personalului serverului. Îmi dau seama că limbajul meu a fost inacceptabil și nu reflectă valorile și standardele serverului dumneavoastră. Promit solemn că voi respecta cu strictețe regulamentul serverului de acum înainte și că voi contribui la un mediu de joc pozitiv și prietenos pentru toți membrii comunității. Îmi doresc să-mi recâștig încrederea și să am oportunitatea de a mă reintegra în comunitatea voastră. Vă rog să luați în considerare cererea mea de unban și să-mi acordați o șansă de a demonstra că am învățat din greșeală mea. Sunt dispus să accept orice condiții suplimentare sau sancțiuni pe care le considerați necesare pentru a remedia daunele provocate și pentru a demonstra că am evoluat. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru înțelegere. Aștept cu nerăbdare să aud un răspuns din partea voastră. Cu respect, VenomBlack96 Edited March 24, 2024 by VenomBlack96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted March 27, 2024 Admin Share Posted March 27, 2024 Acest mesaj facut cu AI m-a emotionat asa de mult incat am decis sa te las cu ban, pentru toate antecedentele de hack si comportament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts