AvataarHD Posted August 21 Share Posted August 21 (edited) Nick: AvataarHD Pe ce sectiune ai primit ban: BoxPvP Numele membrului din staff care te-a banat: eduard_smq16 Dovezi: pot trimite poza pe disc Alte detalii: Am vazut ca poti sa tragi cu arcul si am crezut ca se dezactiveaza singur modul grace atunci cand esti in combat pentru simplul fapt ca inainte sa patesc eu asta a mai fost inca unu care mi a fct lfl cand eram in grace si voia sa ma omoare cu arcu si cobweb si inca o fata Giuliaa care imi facea lfl in timp ce era staff pe sv si am cerut ajutoru dar nu a fct nimeni nimic si am considerat ca e ok si ca e normal. Daca este nevoie, Discordul meu este: avataarhd Edited August 21 by AvataarHD Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardSMQ Posted August 21 Share Posted August 21 aici este dovada mea! se considera ca si bug abuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 23 Admin Share Posted August 23 Ai primit unban cu conditia sa nu se mai repete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts