Cristi222yt Posted August 21 Share Posted August 21 Salut. Sunt Cristi și doresc să devin helper pentru a ajuta lumea pe suvival epic. Am 13 ani și username-ul meu este Cristi222yt.Sper ca cineva să vadă acest topic și să mă poată ajuta.Salut. Sunt Cristi și doresc să devin helper pentru a ajuta lumea pe suvival epic. Am 13 ani și username-ul meu este Cristi222yt.Sper ca cineva să vadă acest topic și să mă poată ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardSMQ Posted August 22 Share Posted August 22 3. Model: Titlul: Cerere Helper [Sectiune] Prenumele tau: Cu ce nick-uri joci pe server: Varsta: Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Discord (Obligatoriu) : Ai citit regulamentele? : Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): Poza cu voturile pe sectiune (/vote): Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?(Dimineata / Seara / Amiaza): Ai un model de respectat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 22 Admin Share Posted August 22 Topic gresit, https://addicted2.ro/forum/2393-cerere-helper/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts