Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Dan Petrescu E Zeu In Rusia


Claudiu

Recommended Posts

Daca o face si p-asta, e numarul 1! SuperDan, aproape de un RECORD fantastic! Rusii sunt socati, Spartak Moscova umilita!

Dan Petrescu e zeu in Rusia. E incredibil ce-a reusit sa faca intr-un campionat al marilor puteri cu o echipa pe care abia a promovat-o in prima liga

daca-o-face-si-p-asta-e-numarul-1-superd

Kuban Krasnodar e la un pas sa devina echipa cu cei mai multi fani in tribune, pe teren propriu, din toata Rusia!

Astazi, Kuban Krasnodar - Dinamo Moscova, se joaca de la 17:30 in ultimul meci din Rusia, in acest sezon si Dan Petrescu are nevoie de 17,151 de fani in tribuna, pentru a dobori recordul lui Spartak Moscova din acest sezon.

Spartak Moscova se lauda cu 452.042 de fani pe teren propriu, in vreme ce micuta echipa a lui Dan Petrescu are 434.891. Si un meci mai putin jucat.

Kuban Krasnodar se afla in centrul atentiei zilele acestea. Ieri, armata a fost chemata de urgenta la Krasnodar, pentru a dezamorsa o bomba gasita pe stadionul lui Kuban, in tribune! Oficial, autoritatile au incercat sa musamalizeze cazul si au anuntat ca obiectul gasit era doar o bomba cu fum. Cei care au gasit-o ascunsa in tribunele arenei au alta varianta: a fost o mina anti-tanc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...