Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Samsung Galaxy Note: O Gluma?


Guest Alex

Recommended Posts

Guest Alex

Samsung Galaxy Note poate fi privit în oricare două moduri: tabletă prea mică sau smartphone mult prea mare, într-atât încât rişti să devii subiect de glume dacă eşti văzut prea des ţinând-ul la ureche.

Ştiind probabil că nu pot nega acest adevăr, cei de la Samsung au decis să facă haz de necaz, promovând totodată într-un mod cu totul inedit calităţile lui Galaxy Note.

Ce modalitate mai bună pentru a prezenta modelul Galaxy Note ca fiind un smartphone normal, decât să-l dai cuiva suficient de mare şi cu palme îndeajuns de late pentru a eclipsa forma supradimensionată a carcasei. Evident, Samsung nu a găsit în căutările sale o astfel de persoană, aşa că s-a mulţumit cu singurul participant care s-a potrivit cerinţelor - un elefant african cu talente artistice în domeniul muzical şi pictură.

Ajutat de o asistenta mereu zâmbitoare, utilizatorul nostru cu trompă s-a descurcat de minune cu interfaţa touch a ecranului de 5.3 inch, reuşind să deruleze prin listele de fotografii, să deseneze cu stylus-ul şi chiar să cânte la diverse instrumente muzicale. Rămâne de văzut cum arătă o conversaţie prin telefon purtată cu un elefant, sau măcar o sesiune de chat prin mesaje SMS.

samsung-galaxy-note-5.jpg?width=440&heiglupa-go4it.png

Samsung nu a menţionat dacă publicul ţintă pentru modelul Galaxy Note este format din elefanţi, sau doar persoane cu dexteritatea unui elefant. Rămâne de văzut dacă mesajul transmis, "mai mare înseamnă mai bine", va avea efectul dorit de companie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...