Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Nintendo Switch creează mai mult interes decât PS4 Pro sau Project Scorpio


Intact

Recommended Posts

Un nou studiu publicat în urmă cu câteva zile confirmă faptul că internauții sunt mai curioși de performanțele noului Nintendo Switch, decât de PS4 Pro sau iminentul Project Scorpio.

 

 

Consolele de gaming nu sunt neapărat ieftine. Cele mai multe dintre ele sunt peste 1000 de lei, iar PlayStation 4 Pro ajunge pe la 1750 lei. Viitorul Xbox Project Scorpio, la scurt timp după lansare, va avea și el o valoare de achiziție de aproximativ 1700 – 1800 lei. Din acest motiv, o eventuală decizie de achiziție ar fi bine să implice un studiu elaborat înainte. Nu de alta, dar ar fi păcat să te ancorezi de o platformă care nu prezintă un interes remarcabil pentru dezvoltatorii importanți din industrie. O comunitate bogată de gameri în spate este de asemenea un detaliu important de avut în calcul.

 

Spre surprinderea celor care credeau că lupta pentru cea mai bună consolă se dă exclusiv între Xbox și PlayStation, vor fi uimiți de concluzia unui nou raport al celor de la Nielsen. Din documentul Nielsen Games 360 Report publicat integral la această adresă, reiese că Nintendo Switch a reușit să genereze cel mai mare interes printre cei care cochetau cu achiziția unei console în viitorul apropiat.

 

 

Nu mai puțin de 16% dintre gamerii cu vârste de la 13 ani în sus au afirmat că vor achiziționa probabil un Nintendo Switch. Următoarea poziție a fost ocupată de PS4 Pro cu 15% și Project Scorpio de la Microsoft cu 13%. Merită reținut că viitoare consolă a gigantului din Redmond nu a fost lansată momentan oficial, dar compania americană a făcut deja investiții semnificative în promovarea ei și se pare că soluțiile adoptate nu au fost neapărat suficiente.Lăsând la o parte gamerii, dintre internauții obișnuiți care și-au dat cu părerea despre acest subiect, 12% a afirmat că se gândesc la Switch atunci când este vorba de o viitoare consolă, în timp ce 11% visează la un PS4 Pro. Doar 9% își doresc destul de mult un Project Scorpio. În altă ordine de idei, până și cei de la Nintendo au anunțat la câteva săptămâni după lansarea noului Switch că nu reușesc să-l producă suficient de repede pentru a face față cererii.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...