Jump to content

micuzenn

Play Leaders
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About micuzenn

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. Imaginea stock : Textul dorit: Administrator micuzenn Indicatii: un scris frumos
 2. [+] Ai respectat modelul cererii [+] Ai nr. necesar de ore [+] Meriti o sansa Succes in continuare! Din partea mea ai
 3. Salut, motivele pentru care iti dau pro: [+] Ai numărul necesar de ore. [+] Motivele sunt de încredere. [+] Meriți o șansă. Iti doresc mult succes si sa ai o seara frumoasă!
 4. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] CNP fals. [-] Motivele nu sunt convingătoare.
 5. micuzenn

  Reclamatie

  Nu ai pus protecție in casa, e vina ta aici.
 6. jail degeaba, trebuia sa se faca control la playerul respectiv.
 7. Salut, motivele pentru care iti dau pro: [+] Ai respectat modelul cererii. [+] Ai numărul necesar de ore. [+] Motivele sunt de încredere. [+] Meriți o șansă. Iti doresc mult succes si sa ai o seara frumoasă!
 8. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] Edit [-] Nu ai o dovadă concretă a orelor jucate (poza/ss). [-] Motivele nu sunt convingătoare. Seară frumoasă sa ai.
 9. Nu se fac momentan recrutari pe survival 1.15.2. 
 10. Nu se fac momentan recrutari pe survival 1.15.2.
 11. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] Nu ai citit regulamentul. [-] Nu ai o dovadă concretă a orelor jucate (poza/ss). [-] Motivele nu sunt convingătoare. Seară frumoasă sa ai.
 12. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] Nu ai citit regulamentul. [-] Motivele nu sunt convingătoare. Seară frumoasă sa ai.
 13. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] Nu ai citit regulamentul. [-] Edit. [-] Nu ai o dovadă concretă a orelor jucate (poza/ss). [-] Motivele nu sunt convingătoare. Seară frumoasă sa ai.
 14. Salut, motivele pentru care iti dau contra: [-] Nu ai citit regulamentul. [-] Ai dat Edit la cerere. [-] Motivele nu sunt convingătoare. Seară frumoasă sa ai.
×
×
 • Create New...