Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Dinamo 1 - 3 Steaua (Final)


Guest Alex

Recommended Posts

Dinamo – Steaua 1-3/LIVE TEXT. GOOL Mihai Costea! Nimic nu e pierdut pentru Dinamo, nimic nu e castigat pentru Steaua!

Derby-ul Dinamo-Steaua se joaca de la 20.30 in Stefan cel Mare, in etapa a 16-a din Liga I. Partida este transmisa de postul Digi Sport si Live Text de MondoNews.ro. Statisticile spun ca Dinamo are cea mai buna defensiva din ultimii 20 de ani.

Steaua are echipament de deplasare, complet galben. Cristi Balaj este la centru. Statisticile spun ca la cele 11 puncte diferenta intre echipe ii va aduce castig de cauza lui Dinamo.

Cornel Dinu se afla la meci, desi este intr-o situatie dificila din cauza problemelor de sanatateale sotiei sale. Aproape plin stadionul din Stefan cel Mare.

Live Text

Nimic nu este pierdut pentru echipa lui Ciobotariu si nimic nu este castigat pentru Steaua!

Dinamo va incerca sa-si ia revansa cu Astra Ploiesti. Steaua joaca impotriva celor de la CFR Cluj. FINAL DE MECI

90+2: Pasa pentru Mihai Costea, GOOOOOL. Este 3-1 pentru Steaua! O reusita foarte importanta pentru un fotbalist foarte criticat.

90+1: Iliev in duel cu Ganea, centreaza Niculae, mingea ajunge la Brandan, care insa o pierde.

Min. 90: Sunt 4 minute de prelungire!

Min. 89: Nikolic incearca sa tina cat mai mult de balon, dar este ultima lui faza din acest meci. Schimbare la Steaua. Florin Costea intra in locul lui Nikolic.

Min. 87: Brandan recupereaza balonul, contraatac periculos al stelistilor, dupa o aparare disperata in urma cu cateva secunde.

Min. 86: Conflict intre Iliev si Marius Niculae. Sa vedem daca vor sanctionati. Nu, Balaj este adeptul jocului liber.

Min. 85: Suteaza Munteanu, insa Tatarusanu scoate balonul cu varful degetelor.

Timpul trece in favoarea stelistilor, care conduc in Stefan cel Mare cu 2-1. Inca 9 minute pana la final

Min. 80: Corner pentru Steaua. Brandan centreaza, mingea ajunge la Rusescu care greseste.

Min. 78: Schimbare la Dinamo. Intra Tucudean, iese Luchin.

Min. 78: Lovitura libera pentru Dinamo. Tatarusanu este foarte atent. Bate Munteanu, mingea se duce insa peste poarta.

Min. 77: Brandan executa un corner spre coltul lung, preia Tanase. Un sut bomba a lui Tanase. Bara! Bergradean n-a avut nicio reactie la sutul lui Tanase.

Min. 74: Niculae a trimis balonul cu capul din corner. Tatarusanu salveaza pe Steaua. Centreaza Munteanu si vine Kone. El spunea ca visul sau este sa joace in Liga Campionilor cu Dinamo!

Min. 73: Aut de poarta. Edi Dumitrescu face semne ca a vazut acest aut.

Min. 69: Schimbare la Steaua. Iese Prepelita, intra Mihai Costea. Probabil Rusescu trece mijlocas dreapta.

Min. 66: Nikolici prelungeste mingea

Steaua arata destul de proaspata in acest moment, desi suntem in minutul 65. Dinamovistii par descumpaniti dupa golul 2 marcat de Rusescu.

Min. 63: Suteaza Bourceanu pe langa poarta. Ocazie importanta pentru Steaua, care profita de dezorganizarea totala la dinamovisti.

Min. 62: Ataca Dinamo acum pe partea dreapta. Bourceanu in duel cu Alexandru Rus, centrare pentru Rusescu, mingea ajunge la Prepelita, pasa in centru pentru Bourceanu. Mingea ramane in posesia stelistilor.

Min. 60: GOOOOL Steaua dupa sutul lui Rusescu. Rasturnare de situatie in Stefan cel Mare. Golurile lui Rusescu o aduc pe Steaua in avantaj!

Stelistii incearca sa faca pressing.

Min. 57: Rusescu suteaza pe langa poarta. Ros albastrii au legat bine pasele, astfel ca faza s-a transformat intr-un contraatac fulger, incadrat in limita de maximum 12 secunde. Rusescu s-a grabit.

Min. 56: Un stelist se afla cazut in careu, lovit cu cotul de Belgradean.

Min. 54: Corner pentru Steaua. La fel ca in prima repriza, oscileaza jocul. Sunt perioade bune pentru Steaua, la fel si pentru Dinamo. Bourceanu centreaza, Belgradean prinde.

Min. 53: Kone pasa spre Munteanu, care paseaza catre Ganea. Mingea ajunge la Danciulescu, care suteaza periculos spre Tatarusanu.

Min. 52: Suteaza Niculae, insa prinde fara probleme Tatarusanu.

Min. 51: Centreaza Rus, insa balonul este respins de Iliev. Dinamovistii imping jocul spre poarta lui Tatarusanu. Totusi, Steaua se apara foarte bine.

Min. 50: Grigore trimite la Danciulescu, Ganea ii pune probleme lui Emeghara.

Dinamo pe teren propriu nu a facut prea multi pasi gresiti in acest sezon. Dinamovistii au evut emotii in partida cu Vointa Sibiu.

Ploua marunt in Stefan cel Mare.

Min. 49: Corner pentru Dinamo.

Min. 48: Cade in careu Liviu Ganea.

Incepe repriza a doua.

PAUZA Ne asteapta o repriza secunda foarte intensa. E greu de crezut ca Dinamo se va multumi cu o remiza, desi chiar si asa ramane pe primul loc.

Moment special in pauza. Vom vedea un concurs sponsorizat de Tiriac Auto si Orange. La final vom afla cine va pune mana pe cheile unui automobil. Stelea va fi personajul principal al acestui concurs. Stelea pare implinit la varsta de 44 de ani, el fiind un jucator important si pentru Dinamo si pentru Steaua, desi a crescut in Stefan cel Mare. Este printre putinii jucatori care a evoluat si la Dinamo si la Steaua si la Rapid.

Prelungiri prima repriza: Corner pentru Steaua. Prepelita a incercat sa centreze. Bate Brandan. Balaj are probleme cu Geraldo in careul dinamovist. Brandan suteaza si mingea este trimisa putin peste poarta. Ocazie mare pentru Steaua in aceste ultime secunde de prima repriza.

Min. 44: Lovitura libera pentru Steaua, dupa ce Moti il faulteaza pe Cristi Tanase. Rusescu este langa minge. Trimite direct in zid. Vom afla cu cate minute va fi prelungita aceasta repriza.

Min. 42: Lovitura libera pentru Steaua, de la circa 19 metri de poarta, in urma unui hent. Lovitura periculoasa. Suteaza Tanase. Un moment delicat al acestei prime reprize. Suteaza insa mingea este prea slaba. Ramane 1-1. Steaua parca este mai periculoasa in ultimele minute, ajunge mai repede in careul advers.

Min. 40: Rus trimite pentru Niculae, care nu are multe variante. Suteaza Munteanu si blocheaza Danciulescu. Nikolic scapa si are mare ocazie de a inscrie, insa este deposedat. Ce ratare a muntenegreanului! Este fluierat de suporteri!

Steaua este prima la capitolul recuperari.

Min. 36: Latovlevici a pus mingea pe piept, insa a oprit-o, n-a reusit sa-si creeze un avantaj.

Min. 35: Steaua incearca sa plece pe contraatac. Nikolici este in duel 1-1 cu Dragos Grigore. Hent comis de Iliev.

Min. 34: Latovlevici repune mingea de la margine. El a venit in vara anului trecut in Ghencea, adus de Piturca.

Dinamo nu se mai arunca cu toata echipa spre careul lui Tatarusanu.

Ganea si Tucudean sunt pe banca de rezerve.

Min. 32: Brandan vede avertisment pentru hent. Sunt 4 stelisti in pericol de a fi suspendati.

Min. 31: Dinamo prin Rus, un sut puternic, mingea ii incurca putin pe stelisti. Iliev a fost lovit in cap de minge, dar si de Latovlevici. Dinamo incearca sa treaca din nou in avantaj.

Min. 30: Suteaza Brandan de la mare distanta. Este in cautarea marelui gol.

Min. 29: Rusescu se tine la mare distanta de careul advers. Mingea ajunge la Tatarusanu. Pe cat de neasteptat s-a aprins stadionul, pe atat de brusc s-a potolit dupa golul stelistilor.

Min. 28: Brandan este avertizat de Balaj.

Min. 26: Cade Marius Alexe dupa un duel cu Emeghara. Ii lipseste continuitatea lui Marius Alexe, probabil ca adversarii au inteles foarte bine in ce fel evolueaza.

Golul lui Rusescu este primul pe care Dinamo il primeste mai devreme de 30 de minute de joc. Dinamo nu luase gol pana in minutul 30.

Sunt golurile de care avea nevoie aceasta partida pentru a se aprinde intreg stadionul!

Min. 22: GOOOOL!! Formidabil gol a lui Rusescu, care restabileste egalarea in Stefan cel Mare! Este cel mai in forma atacant in Stelei.

Min. 21: Marius Niculae suteaza puternic si este GOOOL pana la urma. Mingea a ricosat din portarul Stelei in poarta.

Min. 20: Marius Niculae executa. Ar marca al doilea gol impotriva Stelei. Ar fi a 13-a reusita din acest campionat.

Min. 19: Corner pentru Dinamo. Executa Catalin Dinamo. Pericol la poarta lui Tatarusanu. Este 11 metri si cartonas galben pentru Iliev.

Se spune ca Latovlevici are o oferta de a pleca in Franta, in pauza de iarna. Vom vedea.

Min. 18: Latovlevici repune, minge pentru Tanase, balonul ajunge la Bourceanu. Este pozitie de offside.

Deocamdata se joaca linistit in Stefan cel Mare. Totusi, au fost doua ocazii imense, doua sclipiri ale lui Danciulescu si Marius Niculae, care s-au aflat foarte aproape de gol.

Min. 13: Repunere de la margine pentru Dinamo. Danciulescu coboara foarte mult, nu este un varf veritabil. Laurentiu Rus este blocat.

Explodeaza prima petarda de la meci, sa speram si singura.

Min. 8: Niculae are o centrare deviata pe coltul lung. Este a doua ocazie mare a lui Dinamo.

Min. 7: Ocazie mare pentru Danciulescu, care are 13 reusite pana acum.

Min. 6: Lovitura libera este executata de Brandan, insa respinge Kone.

Min. 5: Moti se bate cu Nicolici, recupereaza stelistii. Centreaza Tanase. Steaua este in continuare in posesie. Prepelita obtine o lovitura libera.

Probleme pentru Tatarusanu, de la o degajare, insa poate continua.

Min. 3: Prepelita a incercat sa trimita catre Nikolici, insa se complica. Dinamovistii incearca sa blocheze.

Va fi un duel al portarilor intre Cristi Belgradean si Ciprian Tatarusanu.

Lovitura de start este data de Florentin Petre. Ilie Stan alaturi de Narcis Raducan.

A INCEPUT MECIUL.

Este meciul superlativelor, un meci in care cele doua echipe sunt separate de 11 puncte. Inainte de acest meci, Dinamo se afla pe primul loc cu 36 de puncte, iar Steaua pe locul sase, la 11 puncte de cainii rosii. Dinamo pare a fi mai aproape de obiectiv, in timp ce Steaua se zbate sa ajunga in fruntea clasamentului. Sunt singurele echipe cu peste 1.000 de victorii in Liga I.

Va reusi apararea Stelei sa-i opreasca pe Danciulecsu si Marius Niculae? Este derby-ul surprizelor, care poate aduce pe tabela orice rezultat.

Inainte de meci, fostul tenismen Ilie Nastase declara la Sport.ro ca Dinamo-Steaua este mai mult un meci de ura. ”Cred ca Dinamo-Steaua e mai mult un meci de ura, nu inteleg de ce nu sunt la fel de concentrati si in celalalte partide”, a spus Nastase.

Cu putin inainte de inceperea partidei, toate biletele erau vandute, astfel ca la startul jocului vor fi circa 15.000 de suporteri.

Echipele de start:

Steaua: Tatarusanu – Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase – Nikolici, Rusescu

Dinamo: Balgradean – Luchin, Moti, Grigore, Diabate – L.Rus, Kone, C. Munteanu, Alexe – Danciulescu, NiculaeSursa foto: fcdinamo.ro

Data: 05.12.2011 / Sursa: Bogdan Bota

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...