Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Aquarel

Addicted Gamers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aquarel

  1. https://imgur.com/DKxmhmb
  2. Pfoa, nu-mi poti face tu rost de unul cu tema de anime?
  3. Propunere Survival 1.16.1 1. Nume:Aquarel2. Propunere: Salut, revin cu o noua propunere care este adaugarea clanurilor pe sectiunea survival 1.16.1. Mi-am construit recent o baza si am contactat 2 jucatori avand nevoie de ajutor la aceasta baza si ca sa fie totul bine m-am gandit sa fac aceasta propunere pentru a ne putea grupa in clanuri cu tovarasii. Ne-ar fi de folos aceste clanuri si sa avem lupte intre clanuri 3. Sectiune:Survival 1.16.14. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: O sa fie mai distractiv la ceea ce se refera roleplay-ul.5. Poze/Film: -6. Ceva de adaugat?:Nu.
  4. [Cerere Avatar] Tip lucrare (avatar /semnătură/semnatură trasparentă) : Avatar Text-ul dorit : Aqua Sub-Text : NeverDie Culoare Text (opțional) : Mov. Border(2x Negru/GIF) (opțional) : Gif Dimensiuni (150 x 250 / 150 x 300 sau 400x200) : La dorinta voastra doar sa arate bine Stock (obligatoriu)Exceptand semnatura trasparentă : https://imgur.com/a/4jZgl0o Alte precizări : Multumesc frumos!
  5. Pfoa, iar am incurcat site-ul ..
  6. Aquarel

    Geografie!

    Italia parca, asa stiam :P. Intrebare: Belek
  7. Prezenare Aqua :* Nume:Mario Nick:Aquarel Oras:Bacau ID Discord (optional):Mario.UNSTOPPABLE#9269 Varsta:18 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?:Am aflat de aceasta comunitate acum 3-4 ani cand era bomba, atunci m-am imprietenit si cu roby. Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?:Un server reusit, dar ar mai avea nevoie de cateva optimizari cand vine vorba de lag. O mica prezentare generala:Salut, ma numesc Mario, am 18 ani si locuiesc in Judetul Bacau. Am luat bacul si m-am inscris la facultatea de drept.
  8. Propunere Survival 1.16.1 1. Nume:Aquarel2. Propunere:Salut, m-am gandit ca ar fi de folos un wipe la sectiunea survival 1.16.1 deoarece si-au pus plozii protectie in fiecare loc de pe mapa, la portalul din end, in fiecare loc din nether, chiar si pe langa spawn. Nu pot face nimic avand in vedere ca au protectie langa portalul din end si in nether, dar daca nu se poate da wipe macar sa fie scoase protectiile.3. Sectiune: Survival 1.16.14. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Cred ca o sa ne fie noua, jucatorilor, mai usor.5. Poze/Film: Se poate vedea si pe joc6. Ceva de adaugat?: Da, roby, da-mi discordul
×
×
  • Create New...